Mergi direct la conținut »
Ramona Bădescu, dezvăluiri din intimitate. Cum se destinde concurenta de la „Te cunosc de undeva!” după o zi de filmări
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ramona Bădescu, dezvăluiri din intimitate. Cum se destinde concurenta de la „Te cunosc de undeva!” după o zi de filmări

Ramona Bădescu, dezvăluiri din intimitate. Cum se destinde concurenta de la „Te cunosc de undeva!” după o zi de filmări

Ramona Bădescu, dezvăluiri din intimitate. Prezentatoarea tv, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea sâmbătă, 16 septembrie, cu o transformare în Elvis Presley, are ritualul său de relaxare, după o zi epuizantă petrecută pe platourile de filmare.

De Livia Lixandru,

Acesta include muzică de ambient, foc în șemineu și o baie cu arome de lavandă. “Cum intru în casă, pun muzică de ambient. De asemenea, mă relaxează focul din șemineu, lumânările aprinse, o baie caldă cu arome de lavandă, un masaj pe care să-l fac după această baie și, în momentele în care sunt singură, să citesc o carte bună. Nu mă uit la televizor, prefer lectura”, spune concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

Ramona Bădescu, dezvăluiri din intimitate. Cum destinde concurenta de la „Te cunosc de undeva!” după o zi de filmări

Ramona Bădescu, dezvăluiri din intimitate cu masaj și arome de lavandă

Cum se va descurca Ramona Bădescu în primul ei rol în travesti, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție a show-ului transformărilor din actualul sezon. În urmă cu o lună,Ramona Bădescu a declarat că s-a despărțit de iubit.

Citește și


VIDEO/ ”Comorile” din cea mai veche farmacie a Bucureștiului. E plină de obiecte ce te ”transportă” în altă epocă.


 

 

Close
Închide
  Close