Mergi direct la conținut »
Ramona Gabor, sâni foarte mari într-un sutien prea mic. Atenție, fotografie interzisă bărbaților slabi de inimă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ramona Gabor, sâni foarte mari într-un sutien prea mic. Atenție, fotografie interzisă bărbaților slabi de inimă!

Ramona Gabor, sâni foarte mari într-un sutien prea mic. Atenție, fotografie interzisă bărbaților slabi de inimă!

Ramona Gabor, sâni mari într-un sutien mic. Ramona Gabor a aterizat în România în Joia Mare, pe 13 aprilie, la o zi după sora ei, Monica. Surorile Gabor vor petrece Paștele împreună, în memoria mamei lor, Veronica Bulai. 

De Dragoș Tănase,

Ramona Gabor, sora cea mică a Monicăi Gabor, a petrecut sărbătorile pascale în România, dar ea este stabilită de mulți ani la Dubai, acolo unde a reușit să se impună ca model, dar și să aibă propriile afaceri, ducând o viață de lux departe de granițele țării.

Ramona Gabor a plecat din România, în weekend-ul 22-23 aprilie. Ce a făcut imediat ce a ajuns în Dubai? Primul lucru pe care l-a făcut imediat ce a ajuns în Dubai, a fost să se pozeze la plajă și să posteze fotografia pe contule ei de Instagram.

La fel a făcut și acum, doar că imaginea este mult mai sexy, iar formele ei și mai apetisante. Mai contează că a scris și mesajul „Vară în inima mea”? Cum spuneam… Atenție, fotografie interzisă bărbaților slabi de inimă!

Summer in my ❤ @monicagabor888 @irina_unicorns

A post shared by RamonaGabor (@ramonagabor) on

Citește și Transformare estetică pentru Ramona Gabor. „Am nevoie de ajutor”

Ramona Gabor se rupe în fițe. „Cea mai tare din parcare”

Ramona Gabor, în căutarea bărbatului perfect. „N-am găsit pe cineva compatibil cu mine”

Ramona Gabor, detalii despre bărbatul misterios din viața sa. Îl prezintă ca pe un frate, dar par foarte apropiați | VIDEO

Ramona Gabor spune totul despre relația cu sora ei. A rupt tăcerea în fața tuturor

Close
Închide
  Close