De Geo Berciu,

Dacă mamei ei i-a alocat „postul” de şefă peste administraţie şi de „bonă specială” a micuţei Irina, pentru sora ei mai mică Monica a dorit mai mult. Astfel, adolecenta modestă din provincie a început să vadă strălucirea vieţii mondene din Capitală şi escapadele ei s-au îndesit. Numai că, sătulă să poarte hainele şi accesoriile surorii mai mari, Ramona a vrut să-şi construiască şi ea o carieră.

Şi altceva mai potrivit putea să aleagă decât să devină manechin? Aşa că, o vizită la chirurgul estetician i-a rezolvat „problemele”: şi-a micşorat nasul, şi-a mărit pomeţii, şi-a pus silicoane şi şi-a îndreptat picioarele pentru a scăpa de „parantezele” inestetice. Numai bună de defilat pe podium, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat.

Foto | Uite-o pe Ramona Gabor, înainte şi după operaţiile estetice

Succesul de care s-a bucurat printre craii de Dorabanţi au făcut-o pe Ramona să ţină ceva timp prima pagină a ziarelor de scandal. Gustul şampaniei fine şi a plimbărilor cu yahturi private au făcut-o însă pe Ramona să vrea mai mult. Nimic mai simplu: un contract de hostess la un hotel din Dubai, paradisul bogaţilor lumii, a rezolvat problema.

Acum, din postura de o simplă împărţitoare de pliante, Ramona a ajuns, cu concursul unui arab foarte bogat, să pozeze în şedinţe foto glamour, să afişeze ţinute de la marile case de modă şi să se lase „surprinsă” în cele mai scumpe şi exclusiviste localuri din Dubai.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

Totuşi, amintirile o mai chinuie din când în când şi atunci postează pentru admiratorii ei de pe Facebook, diverse „trăiri”: „La Bacău mâncam iahnia de fasole asezonată cu niște muraturi ca la mama acasă iar, când mănânc ciorba de fasole îmi place să o asezonez cu ceapa roșie că aşa se mănânca la Moldova mea; uite aşa am crescut eu mare şi am ajuns la Dubaiul ăsta frumos să mănânc şi de altele că îmi place să mai schimb din când în când că sunt şi eu om”.

Deh, lecţia surorii mai mari, care s-a orientat mereu către domni potenţi financiari, ce au putut să-i asigure un mod de viaţă de cinci stele, i-a folosit din plin…

Cirteşte şi: Cadouri scumpe, haine de firmă, călătorii exotice şi avion privat! Vezi de ce LUX se bucură Ramona Gabor în Dubai! FOTO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste