Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Randi a pus embargo la dressing. Nimeni n-are voie să se apropie de hainele lui!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Randi a pus embargo la dressing. Nimeni n-are voie să se apropie de hainele lui!

EXCLUSIV/ Randi a pus embargo la dressing. Nimeni n-are voie să se apropie de hainele lui!

Randi nu lasă pe nimeni în dressingul lui. Are embargo chiar și femeia care îi face curățenie în casă, deoarece cântărețul are idei fixe când vine vorba de propriile haine: nimeni în afară de el nu trebuie să se atingă de acestea! Din același motiv, nu are stilist.

De Denisa Macovei,

Chiar dacă nu și-a impus să fie un fashion icon, Randi a avut întotdeauna grijă de imaginea lui și și-a ales hainele cu grijă. Singur. După cum susține, cântărețul nici nu concepe să fie îmbrăcat de altcineva sau cineva să-i ordoneze cumva hainele. “Eu nu am stilist. Mă îmbrac singur, după cum mă taie capul. Cred că bunul gust se dezvoltă în timp. Dacă ești interesat și îți plac hainele. Mie mi-au plăcut de mic și atunci sper că nu fac greșeli foarte mari în vestimentație. Sper…”, ne-a povestit Randi.

Randi nu lasă pe nimeni să se apropie de hainele lui

Chiar și la evenimentele mondene, Randi (dreapta, în foto) se îmbracă singur, fără ajutorul unui stilist și fără a apela la designeri ca să ia haine cu împrumut

Randi nu lasă pe nimeni în dressingul lui. Spune că e un “haos creativ”

Artistul este atât de strict, încât nici măcar femeia care îi face curățenie în casă nu are acces la dressingul lui, Randi mărturisindu-ne că se descurcă mult mai bine când obiectele vestimentare nu sunt aranjate la linie. “Dressingul meu arată foarte dezordonat. E vraiște acum, recunosc. Am o doamnă care are grijă de casa mea, dar nu și de dressing. Acolo fac eu doar dezordine. Pur și simplu, am plecat de multe ori de acasă cu bagaj, m-am întors cu bagaj și am despachetat aiurea și s-a creat acest haos creativ”, a completat el.

Cântărețul nu e foarte strict când își achiziționează hainele, dovadă că sunt dăți când își cumpără și de la second hand, ci numai cu ordonarea lor. Insistă că nu suportă ca cineva să le aranjeze în așa fel încât… el să nu le mai găsească!

VIDEO: Cosmin Nistor; Foto: Viva!


EXCLUSIV/ Cum se păzește Alexandru Arșinel de hoți. Actorul și-a împânzit casa de la mare de camere de luat vederi

 
 
Close
Închide
  Close