Mergi direct la conținut »
Randi a rămas fără permisul de conducere. “Eu nu am știut ce semnez”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Randi a rămas fără permisul de conducere. “Eu nu am știut ce semnez”

Randi a rămas fără permisul de conducere. “Eu nu am știut ce semnez”

Randi a rămas fără permisul de conducere după ce polițiștii l-au surprins conducând cu viteză mare. Din păcate, atunci când a semnat procesul verbal, artistul nu a știut ce semnează exact, crezând că oamenii legii i-au dat doar puncte de penalizare.

De Livia Lixandru,

Randi a fost amendat şi cu suma de 600 de lei şi i-a fost luat permisul, urmând ca în perioada următoare să fie doar pasager.

„Îmi place să conduc, dar nu mai am permis. Eram în drum de la Galaţi spre Bucureşti. Am semnat procesul verbal. Mi-a dat amendă 6 milioane. Şi zic: mi-aţi luat şi puncte, nu? Îmi spune: nu, nu ţi-am luat puncte, ţi-am luat carnetul. Eu nu am ştiut ce semnez”, a spus Randi la o emisiune, după ce a rămas fără permis.

Unul dintre burlacii din showbizul autohton a decis că este timpul să îmbrace costumul de mire și să se așeze frumos în fața altarului. Randi, fostul partener de scenă a lui Marius Moga i-a călcat acestuia pe urme și a renunțat la burlăcie, în luna iunie 2016.

Citește și

Miriam, jurnalista bolnavă de cancer, tratată în ultimul hal în spitalul din Germania. Imagini șocante cu fosta prezentatoare tv

 

 

Close
Închide
  Close