Mergi direct la conținut »
Răzvan Botezatu, în doliu. Veste tristă pentru prezentatorul de la Antena 1.  “Sunt extrem de îndurerat”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan Botezatu, în doliu. Veste tristă pentru prezentatorul de la Antena 1. “Sunt extrem de îndurerat”

Răzvan Botezatu, în doliu. Veste tristă pentru prezentatorul de la Antena 1. “Sunt extrem de îndurerat”

Răzvan Botezatu, în doliu după moartea  fostului primar  din Eforie. Realizatorul tv și acesta au avut o relație strânsă, încă de pe vremea când acesta lucra în Constanța.

De Livia Lixandru,

Răzvan Botezatu, în doliu după moartea lui Ovidiu Brăiloiu.Se pare că vedeta Antena 1 a primit un ajutor important din partea fostului primar care s-a stins din viață. Răzvan a postat un mesaj trist pe contul de socializare.

Răzvan Botezatu, în doliu după Ovidiu Brăiloiu, omul care i-a fost alături atunci când i-a fost greu

„Sunt extrem de îndurerat de această veste cumplită… Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine… Domnule Brăiloiu… Dumnezeu să vă odihnească în pace!” a transmis Răzvan Botezatu.

Ovidiu Brăiloiu a murit în condiții suspecte. Fostul primar PSD al orașului Eforie a fost găsit mort într-o cameră a Hotelului Ambasador din București.

Un apropiat al fostului edil a încercat să intre în camera sa și cum nu a reușit, a sunat la 112 ca să ceară ajutor. La fața locului au intervenit pompierii, care au intrat în cameră pe geam. Ovidiu Brăiloiu a fost găsit fără suflare, informează Observator de Constanța.

 

Close
Închide
  Close