Mergi direct la conținut »
Răzvan Botezatu s-a căsătorit în Germania. Prima imagine cu iubitul său
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Răzvan Botezatu s-a căsătorit în Germania. Prima imagine cu iubitul său

Răzvan Botezatu s-a căsătorit în Germania. Prima imagine cu iubitul său

Răzvan Botezatu s-a căsătorit cu bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Fostul prezentator de la Antena Stars și-a cunoscut iubitul în Germania, iar acum locuiește cu acesta, departe de România.

De Livia Lixandru,

Răzvan a fost cerut în căsătorie de iubitul lui și a acceptat. Anunțul neașteptat a fost făcut pe una dintre rețelele de socializare: „Am fost cerut în căsătorie” .

La scurt timp după ce a făcut marele anunț, Răzvan a postat prima imagine cu verigheta, ceea ce înseamnă că nunta a avut deja loc. Răzvan Botezatu s-a căsătorit în mare secret. Fostul prezentator TV de la Antena Stars a postat și prima imagine cu el și iubitul, în care se sărută, fără ca acestuia să i se vadă fața, potrivit VIVA!

Răzvan Botezatu și-a asumat orientarea sexuală

Fostul prezentator TV și-a asumat că este gay, chiar dacă a fost sigur că se vor declanșa un val de reacții și controverse. Acum, Răzvan Botezatu s-a căsătorit și se consideră cel mai fericit bărbat.

„Presupun că nu trebuie să vă explic că faptul de a fi homosexual nu este o alegere. Ne-am născut hetero- sau homosexuali. Noi alegem doar cum să ne descurcăm. Recunosc: am fost speriat mulți ani. Ca prezentator de televiziune am fost încurajat să fiu eu însumi.

Sunt și în România bărbați care au mărturisit public că sunt GAY. Îmi apreciez intimitatea și știu că o deschid cu aceste linii, că voi deschide Cutia Pandorei. Puteți să pariați că voi fi speriat de ce va urma… și de câți oameni vor mai rămâne lângă mine când aceste declarații vor deveni publice.

Dar voi trăi cu consecințele. Voi trăi alături de oamenii care mă acceptă, voi trăi alături de cei pentru care o prietenie nu se măsoară în felul în care alegem să ne trăim dragostea(…), a spus Răzvan Botezatu.

Close
Închide
  Close