Mergi direct la conținut »
Reacția Mariei Constantin, după ce soțul ei a spus totul despre relația lor, a venit la doar câteva minute. “ Când românii se…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția Mariei Constantin, după ce soțul ei a spus totul despre relația lor, a venit la doar câteva minute. “ Când românii se…”

Reacția Mariei Constantin, după ce soțul ei a spus totul despre relația lor, a venit la doar câteva minute. “ Când românii se…”

Reacția Mariei Constantin, după ce soțul ei a spus totul despre relația lor, a venit la dor câteva minute. Artistei pare că nu îi pasă că afaceristul îi aduce acuzații grave legate de infidelitate. Maria a postat pe contul de socializare un clip, alături de care a scris un mesaj.

De Livia Lixandru,

Maria Constantin și Marcel Toader au depus zilele trecute actele de divorț. Deocamdată, cei doi sunt încă soț și soție, însă scandalul este pe cale să ia proporții. Deși Marcel a povestit la tv cum ar fi fost înșelat de soția lui, Maria pare că se concentrează doar pe carieră, fără să o intereseze prea mult că este pusă într-o lumină proastă tocmai de cel care îi este încă soț.

Reacția Mariei Constantin după ce soțul ei i-a adus acuzații grave

„Cântec, joc și voie bună când românii se adună!”, a scris Maria Constantin pe una dintre rețelele de socializare. Mesajul relaxat vine în contextul în care, aseară, soțul ei susținea că i-a fost infidelă:

Eu am probe că m-a înşelat. Eu am venit aici pentru că am fost pus la zid de o lume întreagă. Am venit aici să spun că şi ultima promisiune pe care ne-am făcut-o a fost încălcată. La două săptămâni după nefericitul eveniment, după Sfânta Maria, un celebru moderator a scris un articol pe blogul lui. Ştia foarte multe lucruri din căsnicia noastră. Mi-am pus un mare semn de întrebare! Numai că în articol nu se vorbea de infidelitate. Scria doar că eu sunt într-o situaţie dificilă financiar”, a spus Marcel Toader la ”Acces Direct”.

Citește și:

Un preot din Timiș a rămas fără permis. Viteza uluitoare cu care a condus Episcopul vicar al Timișoarei
EXCLUSIV | Câte kilograme a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea? Unde au ajuns hainele pe care nu le mai poartă

Close
Închide
  Close