Mergi direct la conținut »
Reacția Oliviei Steer după ce s-a declarat epidemie de gripă în România
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacția Oliviei Steer după ce s-a declarat epidemie de gripă în România

Reacția Oliviei Steer după ce s-a declarat epidemie de gripă în România

Soția lui Andi Moisescu a postat un mesaj pe contul de socializare, la scurt timp după ce în România s-a declarat epidemie de gripă.

”La noi nu se înțelege ce e prevenția. Oamenii cred că, dacă se vaccinează, sunt puși la adăpost de boli și pot apoi să mănînce junk food dimineață, la prînz & seara, fără griji, fără probleme. Dacă se îmbolnăvesc e pentru că ” au luat un virus”, ” i-a tras curentul”, „n-au avut noroc în viață”, este mesajul Oliviei Steer transmis pe pagina ei de socialziare în contextul epidemiei de gripă.

Autoritățile au declarat epidemie de gripă în România, miercuri, 30 ianuarie. „Putem spune, în acest moment, că s-a înregistrat a treia săptămână consecutivă epidemică. Existând o succesiune de cel puţin trei săptămâni epidemice, conform uzanţelor se constată că vorbim de o evoluţie epidemică a gripei. Activitatea gripală a avut un trend crescător, a evoluat cu intensitate înaltă, cu extinderea regională în zona de sud a ţării”, a declarat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și

Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”

Close
Închide
  Close