MENIU CAUTĂ

Reacția șocantă a lui Cati, atunci când află că Răzvan are o ispită preferată pe ”Insula Iubirii”

Distribuie

După ce a surprins încă de la începutul acestui sezon cu dezinvoltura afișată în relația sa, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, Cati va avea din nou o reacție șocantă după ce află că Răzvan are o ispită preferată pe ”Insula Iubirii”.

Aflată la un date prelungit alături de Raul încă de la sosirea sa în Thailanda, Cati va afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Insula Iubirii”, că Răzvan are deja o ispită preferată. Cati va primi însă noile vești cu zâmbetul pe buze și va reuși să îl șocheze cu replica sa pe Radu Vâlcan, gazda emisiunii și cel care îi va aduce la cunoștință situația.

”Dacă și ea își dorește, se va întâmpla! Cred că aș putea să accept lucrul acesta, știu că eu sunt importantă în viața lui, îi plac femeile cu forme, dar pentru o noapte-două”, va spune Cati.

Cati de la „Insula Iubirii” se confruntă cu o situație nemaivăzută în show. Sezonul patru a venit cu mari surprize în rândul cuplurilor înscrise în concurs. Cati și Răzvan au stârnit reacții neaștetate din partea celorlalți concurenți, atunci când au vorbit despre relația…deschisă.

Citește și

Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO

 

Citește mai multe despre Insula iubirii și ispita pe Libertatea.

Comentarii