Mergi direct la conținut »
Reacția șocantă a lui Mircea Badea, după ce a fost obligat să plătească daune morale scriitorului Florin Toma
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Reacția șocantă a lui Mircea Badea, după ce a fost obligat să plătească daune morale scriitorului Florin Toma

Mircea Badea a postat pe contul de socializare un mesaj neașteptat, după ce a fost obligat să plătească daune morale scriitorului Florin Toma. Sentința dată de Tribunalul București este definitivă.

Florin Toma l-a reclamat pe Badea pentru că acesta a avut mai multe formulări batjocoritoare şi insultătoare la adresa sa, iar magistrații au fost de acord cu scriitorul. „Dacă așa a decis onorata instanță….asta e! Macar sper sa-i foloseasca omului ăla banii. La înmormantare! P.S. „Scriitor” :)))))))”, a scris Mircea Badea pe Facebook, la aflarea veștii.

Realizatorul TV a fost reclamat de scriitor în anul 2016, după ce Badea l-a jignit într-una dintre edițiile emisiunii „În gura presei”.

„Obligă pe pârâţi în solidar să plătească reclamantului suma de 25000 lei cu titlu de despăgubiri reprezentând daune morale. Obligă pe pârâţi în solidar să plătească reclamantului suma de 100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentate de taxă de timbru. Ia act de faptul că reclamantul a precizat că sumele ocazionate de plata onorariului avocaţial urmează să le solicite pe cale separată”, se arată în decizia Judecătoriei Sectorului 1, menținută și de Tribunal.


Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ „Agresorul sexual a mușcat-o de sân!” Parchetul face test ADN. Bărbatul recunoaște. Judecătorul îi dă cu suspendare. Fata are 16 ani și e bolnavă de epilepsie!

Close
Închide
  Close