De Livia Lixandru,

Condițiile dificile de supraviețuire din jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality-ul momentului, Survivor România, leagă prietenii frumoase între concurenții care au împărțit peste 30 de zile de conviețuire.

Pentru cei de acasă, momentele pasionale difuzate cu Andrei Ciobanu și Karina Fetica, din echipa Războinicilor, este un motiv în plus să spere la un final fericit de poveste.

La Bacău, în familia Ciobanu, tatăl războinicului Andrei Ciobanu este extrem de fericit de povestea de dragoste care capătă amploare între fiul sau și Karina.

Mai mult,  Lucian Cioban a declarat că se pregătește pentru o posibilă căsătorie între cei doi atleți Survivor România și că este foarte încântat de alegerea fiului sau.

„Ar fi o împlinire fericită. Este vârstă potrivită, dau bine împreună. Adevăratele caractere se cunosc în situații extreme. Ei ajung să se cunoască mai bine acolo, în condiții de privațiuni.

Nu este rozul din viață de zi cu zi, nu sunt aerieni, revin repede cu picioarele pe pămân. Îmi place Karina, mi-a plăcut de când am văzut-o la aeroport. Arată bine împreună, important este să se înțeleagă. Lui Andrei (n.r. Ciobanu) ii trebuie un om înțelegător care să nu-l acapareze.

Asta vor discuta în timp. Până acum i-a plăcut genul de fată ușor mignonă, de care să aibă grijă, să o poată proteja. Este foarte mămos, are dorința de a ocroti, de a proteja. Mă uităm la Karina care este tot mignonă, drăguță, finuță. Chiar mi-am spus că se potrivesc”, a declarat  Lucian Ciobanu, tatăl războinicului Andrei.

Citeşte şi:

Doina Gradea l-a pus pe primarul de Buzău să plătească ambulanțele, stewarzii, curentul și serviciile de curățenie pentru Eurovision! Cu ce se alege orașul?

Colectiv, ”o explorare în intestinele caracatiței” corupției

Adriana Nedelea LA FIX | Ambasadorul României în Italia, despre coronavirus: „Nu avem confirmări că ar exista cetățeni români infectați. Dar orice se poate întâmpla”

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni