MENIU CAUTĂ

Reacție dură a lui Răzvan Ciobanu după Eurovision 2018. „Votăm un cotcodăcit oligofren și ne identificăm cu imaginea unei dolofane”

Distribuie

Designerul Răzvan Ciobanu a criticat în termeni duri ce s-a întâmplat la finala Eurovision 2018.

Finala Eurovision 2018 a avut loc sâmbătă, 12 mai, la Lisabona, în Portugalia.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câştigat Eurovision 2018, graţie voturilor publicului, care au ajutat-o pe artistă să ocupe prima poziţie. Victoria acesteia a stârnit numeroase controverse.

Designerul Răzvan Ciobanu a comentat și el, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, despre victoria reprezentantei israelului.

„Eu m-aș ”îngrijora” după votul ăsta de la #eurovision, așa-zisa ”diversitate” este (după părerea mea) prost înțeleasă. Europa a votat după chipul majorității. Și cum să vrem să ne identificăm cu o normalitate frumoasă?!

Nu mai bine votăm imaginea care ne este mai la îndemână?! Păi să nu votăm o fată care rupe sala în două și nici nu doarme în shaorma cu de toate…votăm un cotcodăcit oligrofen și ne identificăm cu imaginea unei dolofane ”nonconformiste”, să nu-mi spuneți că ați votat cu piesa,nu va cred ?.

De niște ani mă amuz cum se votează toți ciudații,pe principiul că sunt ”altfel”. Anul acesta am rezolvat problema! Obezitatea este la putere, boală cea mai răspândită. Să nu vrem să fim mai sănătoși, să ne consolam că suntem ”diverși” și că suntem frumoși oricum. Asta era mesajul piesei.

Așa că aștept înjurături de la”dolofani” pe principiul că judec. Dar surpriză, am acest drept, mă lupt cu această boală de când mă știu. Și chiar dacă mai pierd câte o bătălie, mă adun de pe jos și o iau de la capăt! Ceea ce va recomand și vouă! Suntem frumoși, dar hai să fim și sănătoși ?! #healthy #fightforyourlife #nojudgement #stayhealthy”, a afirmat Răzvan Ciobanu.


Citește și: VIDEO/Pace între cojocul de Bihor și vesta de Dior! Celebra casă de modă era acuzată că a copiat modelul românesc


 

Citește mai multe despre razvan ciobanu, EuroVision, Israel și Netta Barzilai pe Libertatea.

Comentarii