Mergi direct la conținut »
Reacții după moartea lui Chris Cornell. Jimmy Page, Billy Idol și Elton John printre vedetele care au deplâns moartea artistului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Reacții după moartea lui Chris Cornell. Jimmy Page, Billy Idol și Elton John printre vedetele care au deplâns moartea artistului

Reacții după moartea lui Chris Cornell. Jimmy Page, Billy Idol și Elton John printre vedetele care au deplâns moartea artistului

Moartea neașteptată a lui Chris Cornell a întristat iubitorii de rock din toată lumea, iar unii dintre colegii săi de branșă au postat pe rețelele de socializare mesaje prin care deplâng plecarea acestuia.

Citește și:

Chitaristul trupei Led Zeppelin, Jimmy Page a scris pe Twitter: ”Odihneşte-te în pace, Chris Cornell. Incredibil de talentat, incredibil de tânăr, ne vei lipsi incredibil de mult”.

Și Billy Idol a postat un mesaj pe Twitter: ”Sunt profund întristat după ce am aflat despre moartea lui Chris Cornell. Un mare cântăreţ şi artist. O altă lovitură pentru noi toţi. Odihneşte-te în pace!”.

Elton John s-a declarat șocat de vestea morții lui Cornell: ”Sunt şocat şi întristat de moartea bruscă a lui Chris Cornell. Un mare cântăreţ, compozitor şi un bărbat minunat”.

Muzicianul Nile Rodgers a postat o fotografie în care apare alături de Cornell și mesajul: ”Un prieten comun mi-a telefonat şi mi-a spus că «fratele» meu a murit. Odihneşte-te în pace, Chris Cornell. Eşti un mare artist. Condoleanţe mele lui Vicki şi familiei. Ai fost fratele meu special”.

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„
Recomandări

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„

 

Și chitaristul Aerosmith, Joe Perry a postat o fotografie în care apare alături de Cornell și scrie ”O veste foarte tristă despre Chris Cornell. Lumea a pierdut un talent uriaș. Odihnește-te în pace”.

Dave Navarro, fost chitarist al trupei Red Hot Chilli Peppers, a scris și el un mesaj: ”Sunt atât de uluit să aflu despre moartea lui Chris Cornell! Este o pierdere atât de îngrozitoare şi de tristă! Gândurile mele sunt în această seară alături de familia lui! Odihneşte-te în pace!”.

Și actorul Elijah Wood, a scris la rândul lui un mesaj: ”O, Dumnezeule. Sunt foarte trist, după ce am aflat de moartea lui Chris Cornell”.

Chris Cornell, solistul formațiilor Soundgarden și Audioslave, a murit la vârsta de 52 de ani. Anunțul a făcut de reprezentantul vedetei, care a spus că moartea acestuia a fost una “bruscă”. Poliția tratează cazul ca o posibilă sinucidere, după ce trupul rockerului a fost găsit în baia camerei de hotel în care era cazat.

Ce a pățit o femeie după ce s-a vindecat de coronavirus. Primul caz din lume!
Recomandări

Ce a pățit o femeie după ce s-a vindecat de coronavirus. Primul caz din lume!

 

Moartea lui Cornell a survenit la doar câteva ore după ce acesta a susținut un concert alături de Soundgarden în Detroit. Cornell a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi solişti rock din istorie, fiind renumit datorită calităților sale vocale El a fost votat de cititorii revistei Guitar drept ”cel mai bun cântăreţ rock”, iar Heavy Metal’s All-Time Top 100 Vocalists l-a situat pe locul 4 în top. Revista  Rolling Stone l-a clasat pe locul 9 în topul Celor mai buni solişti din toate timpurile.

 

 

Close
Închide
  Close