În mediul online, după ce a dezvăluit rețeta sa de drob de pui și pască, juratul de la Masterchef România le-a împărtășit prietenilor virtuali o rețetă specială de ouă umplute.

Pe pagina sa de Instagram, Sorin Bontea a împărtășit cu fanii săi trei rețete de ouă umplute, inspirate din gustul copilăriei, dar adaptate vremurilor moderne.

481126616_1190968005724012_1055003641164992915_nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Când zici masă de sărbători, zici… ouă umplute! Și când zici ouă umplute, zici… copilărie! De sărbători, mama făcea întotdeauna ouă umplute și mărturisesc că mereu când vorbesc despre ele, mi se face o poftă… aș mânca fără număr! Toată lumea le adoră, de la cei mai mici, la cei mai mari, așa că m-am gândit să vă arăt câteva variante de a face ouă umplute”, a scris Sorin Bontea pe pagina sa de Instagram.

Ingrediente ouă umplute cu ton

9 ouă fierte

ton

1 lingură cremă de hrean

200 g de cremă de brânză

piper și sare

Ingrediente ouă umplute cu pate

9 ouă fierte

pate

50 g de unt cu minim 80% grăsime

200 g de cremă de brânză

pipe și sare

Ingrediente ouă umplute cu somon

9 ouă fierte

somon afumat

3 linguri Chives

200 g de cremă de brânză

Indiferent de umplutura ouălor, modul de preparare este același. Ouăle se fierb 7 minute și se taie pe jumătate. Gălbenușurile se împart în trei boluri, pentru fiecare umplutură în parte. Se amestecă ingredientele și se bat cu mixerul la viteză mică până se omogenizează. Ouăle se umplu pe rând. Apoi se ornează după preferințe.

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.