Mergi direct la conținut »
Revelionul artiștilor are loc pe 6 ianuarie! Cei ce au cântat în noaptea dintre ani au și ei noaptea lor de distracție
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Revelionul artiștilor are loc pe 6 ianuarie! Cei ce au cântat în noaptea dintre ani au și ei noaptea lor de distracție

Nici n-a trecut anul acesta si solistii care vor cânta și  vor distra în noaptea dintre ani si-au stabilit și  propriul lor Revelion. Este vorba de Revelionul Artistilor  care va avea loc pe 6 ianuarie într-o mare sală de evenimente din București.

De Florian Gheorghe,

Rockeri, folkiști, bluesmani, soliști de muzică ușoară, populară și etno vor ciocni o cupă cu șampanie, într-un cadru de sărbătoare, din care va lipsi doar numărătoarea inversă a trecerii în ”noul an artistic 2018”.

Revelionul artiștilor are loc pe 6 ianuarie! Vor ciocni cupe cu șampanie zeci de soliști

Se vor ”sacrifica” și cu acest prilej și vor urca pe scenă pentru invitații din spațiul muzical o armată de trupe și soliști, amintim: cunoscuta solistă de muzică populară Saveta Bogdan, Radu Captari, Tony Șeicărescu, Tudor Turcu, Claudiu Dumitrache, Vichi Stepanoivici, Schimbul 3 by Adrian Ordean, Marioara Man Gheorghe, Florin Apostol, Enrico di Calabria, White Mahala, Andaluzia ori Johnny Săndulescu vor cânta colegilor de breaslă care au trudit de Revelion pe scenele țării

Eveniment de tradiție, an de an, zeci de soliști și trupe spun prezent la inedita petrecere dedicată lor.

La Revelionul Artiștilor (petrecerea începe sâmbătă, ora 21 și va dura până duminică dimineață), toți cei care fac parte din tagma muzicală, ca se iubesc ori nu, își urează în familie ”La mulți ani!”

 

CITESTE SI

Close
Închide
  Close