MENIU CAUTĂ

Băiatul Emiliei Ghinescu a susținut examenul de Bacalaureat. Rezultatele la Bacalaureat 2017 ale tânărului au făcut-o fericită pe artistă

Distribuie

Rezultate Bacalaureat 2017. Fiul cântăreței de muzică populară Emilia Ghinescu a trecut cu bine peste examenul maturității.


Rezultate Bacalaureat 2017. Ce note s-au luat în fiecare județ


Rezultate bacalaureat 2017. Interpreta de muzică populară Emilia Ghinescu are trei copii. Fiul ei cel mare, Andrei Roberto a aflat miercuri, 5 iulie 2017, ce rezultate a obținut la Bacalaureat 2017.

Andrei Roberto a a luat nota 8,65 la Limba şi Literatura Română, 6,4 la Matematică şi 7,3 la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană. Media fiind de 7,45. Acesta a absolvit Liceul Teoretic Ion Barbu din Piteşti.


Te-ar putea interesa și: În urmă cu câțiva ani pica BAC-ul, azi aflăm un detaliu incredibil despre fata Clejanilor. Nici nu o cheamă Margherita. Care e adevăratul ei nume și ce s-a făcut public în urmă cu câteva momente


Și fiul cel mare al lui Dan Bittman, Alex, a aflat rezultatele la Bacalaureat 2017.

De asemenea, Ilinca Băcilă, Nicole Cherry și Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, au trecut cu bine de examenul maturității.

Fiul lui Leonard Doroftei a aflat și el rezultatele la Bacalaureat 2017.


Citește și: Primul soț al Ilenei Ciuculete, declarații cutremurătoare despre artistă și Cornel Galeș: „ea se afla acolo, pe patul de spital…”


 

Citește mai multe despre emilia ghinescu și Bacalaureat pe Libertatea.

Comentarii