De Florian Gheorghe,

Este tot o sintagmă cu care brandul Iris s-a asociat în ultimii ani și  pe care, ca și în cazul titulaturii pentru care au ajuns în tribunal ambele tabere (Cristi Minculescu pe de-o parte și Nelu Dumitrescu , cel ce a înființat Iris și care deține marca, de cealaltă parte), o vor revendica. Din vara anului trecut, Cristi Minculescu a plecat din trupa unde a devenit popular luându-i cu el pe Vater Popa (chitară) și Doru Borobeică (bass), dar și…istoria trupei. Căci, în toată acestă perioadă Minculescu a continuat să cânte fraudulos sub numele de Iris, fapt ce a creat confuzie pe piața muzicală având în vedere că activează și Iris, grupul în care s-a afirmat și pe care l-a părăsit în repetare rânduri. Problema celor două formații Iris s-a rezolvat definitiv la tribunal, vineri, când s-a admis cererea de ordonanță președințială formulată de fondatorul Iris, Nelu Dumitrescu împotriva lui Cristi Minculescu și a celorlalți doi demisionari din grup care, initial, obținuseră provizoriu dreptul de folosință asupra mărcii și care, în tot acest timp au făcut concurență neloială foștilor colegi.

Rămași fără numele de Iris în instanță, Cristi Minculescu&Co. devin ”Naționala de Rock”

”Nu putem să le spunem prietenilor să nu ne strige pe nume, Iris, doar pentru că un decrepit se crede curatorul mărcii ce ne-a fost atât de mult timp “familie”, nouă, tuturor”

”Știți cum se spune, războaiele mari se câștigă prin lupte mici. Vă anunțam că IRIS se bucură acum de o victorie din lungul șir de evenimente care vor restabili dreptatea și normalitatea”, triumfă Nelu Dumitrescu, în vreme ce Cristi Minculescu. ”Sâmbătă, la Iași, 120.000 de oameni au strigat “Iris” și  nu pot fi împiedicați să o facă doar pentru că un individ (Nelu Dumitrescu-n.r.) a înhățat, mișelește, o marcă ce este, deloc întâmplător, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generații. Nu putem să le spunem prietenilor să nu ne strige pe nume, Iris, doar pentru că un decrepit se crede curatorul mărcii ce ne-a fost atât de mult timp “familie”, nouă, tuturor. Așteptarea noastră în aceste zile este adevărul, cel ce n-are întotdeauna legătură cu dreptatea, sperând că în toate cele peste 6000 de concerte am lăsat o parte din inimile noastre în sufletul vostru și luptând de acum înainte ca melodiile ce v-au fost imn, “Floare de Iris”, “Baby”, “Strada ta”, “Pe ape” ş.a.m.d. să fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus. Nu ne certăm cu nimeni pentru că nu mai avem timp să ne împăcăm dar, fără mânie și părtinire, așteptăm să ne bucurăm, alături de voi și pentru voi, de numele noastre de botez: Cristi, Boro, Valter… Iris. Până atunci, rămânem adevărata “Națională de Rock a României”, este mesajul pe care Minculescu îl face public.

Elena Udrea s-a gândit să-și deschidă o afacere în Costa Rica. Ce idee a avut

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută