Sebastian Stan a devenit celebr pentru rolurile sale din filmele inspirate din universul Marvel, iar acum cariera acestuia ajunge pe noi culmi. El va juca rolul principal în filmul The Las Full Measure, regizat de Todd Robinson. Alături de român vor mai juca și starul Samuel L. Jackson, Christopher Plummer, William Hurt, Bradley Whitford, Michael Imperioli şi Linus Roache.

Filmările vor debuta la sfârşitul lunii martie în oraşul american Atlanta şi în Costa Rica.

În acest film, Sebastian Stan interpretează un anchetator de la Pentagon care cu un grup de veterani ai Operaţiunii Abilene din 1966 pentru a convinge Congresul să atribuie Medalia de Onoare unui medic curajos din Aviaţia americană, William Pitsenbarger, care a salvat peste 60 de puşcaşi marini prinşi într-o ambuscadă în timpul uneia dintre cele mai sângeroase lupte din perioada Războiului din Vietnam. Pe măsură ce lupta se intensifica şi după ce ultimul elicopter a părăsit zona, medicul a continuat să salveze vieţi, cu riscul de a fi ucis el însuşi.

Sebastian Stan va putea fi văzut în curând pe marile ecrane într-un lungmetraj biografic dedicat patinatoarei americane Tonya Harding, intitulat ”I, Tonya”, în care rolul principal va fi interpretat de actriţa Margot Robbie.

Sebastian Stan a devenit celebru graţie rolului James Buchanan ”Bucky” Barnes (alias Winter Soldier) în trei filme din franciza ”Captain America” şi va apărea în 2017 şi în următorul film din franciza ”Avengers”, intitulat ”Avengers: Infinity War”.  El a mai jucat și

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente