Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sebastian Stan a fost părăsit de iubita lui rusoaică, Margarita Levieva. Actrița s-a afișat deja cu alt actor

Sebastian Stan a fost părăsit de iubita lui rusoaică, Margarita Levieva. Actrița s-a afișat deja cu alt actor

Actorul român Sebastian Stan se pare că nu are deloc noroc în dragoste. După mai multe relații de lungă durată, părea că rusoaica Margarita Levieva l-a cucerit iremediabil și că între ei lucrurile fiind extem de serioase, întrucât locuiau împreună și și-au făcut sărbătorile împreună. Însă, se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la final.

 

Celebrul actor, originar din Constanța, se pare că a fost părăsit de iubită, pentru un alt coleg de breaslă. Cel puțin așa susțin publicațiile internaționale de scandal, după ce actrița a fost surprinsă în tandrețuri cu un alt actor. Este vorba de  Joshua Jackson, starul din serialul american „Fringe”, potrivit Daily Mail.

Acesta s-a despărțit recent de actrița Diana Kruger, după 10 ani de relație, și se pare că el și Margarita și-au găsit alinare unul în brațele celuilalt. Rusoaica și actorul canadian au fost surprinși tot mai des împreună de luna trecută, iar recent cei doi au fost surprinși la o plimbare prin New York, alături de cățelușa actriței, Betty. Joshua și Levieva par extrem de apropiați și fericiți.

Margarita Levieva și Joshua, la o plimbare prin New York, alături de cățelușa actirței

 

Sebastian Stan și rusoaica formau un cuplu de doi ani

Margarita Levieva și Sebastian Stan au început o relație din 2014, iar lucrurile păreau destul de serioase între ei, actorul mergând chiar și în țara natală a acesteia să îi cunoască familia, anul trecut, de Revelion. Deși păreau suflete pereche și se credea că au planuri mari de viitor, cei doi nu s-au mai afișat anul acesta deloc împreună și se pare că s-au despărțit.

Constănțeanul, Stan, considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood,  a mai  bifat relaţii de durată  și cu actriţele Leighton Meester din „Gossip Girl” şi Jennifer Morrison din serialul de succes „Dr. House”.

Margarita Levieva, într-o rochie sexy la o ședință foto în New York

Fotografii: Northfoto/ Hepta

Close
Închide
  Close