Mergi direct la conținut »
Rona Hartner, o nouă cură de chimioterapie: "Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rona Hartner, o nouă cură de chimioterapie: "Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni”

Rona Hartner, o nouă cură de chimioterapie: „Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni”

Actrița Rona Hartner face azi o nouă ședință de chimioterapie la spitalul din Franța unde își tratează boala. Vedeta a făcut un live pe Facebook, acolo unde le-a spus prietenilor cum se simte. 

Rona Hartner susţine că suportă şi această cură de chimioterapie, însă nu ştie cum va reacţiona mâine corpul ei. Ea a anunțat că a luat și o decizie importantă.

„Sunt cu mama la spital, fac a doua cură de chimioterapie şi e ok, o suport. Acum o suport, să vedem reacţia de mâine încolo. Am zis să dau câteva veşti. Eu sunt liniştită în Franţa. Aici fac chimioterapia.

Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni care îţi asigură vindecarea corpului şi a sufletului. (…) Astăzi durează cam şase ore şi pe urmă mă duc pe malul mării să beau o cafea. Am luat şi o decizie foarte importantă: să nu mai suport să fiu aşa călcată în picioare şi să le spun ce cred pentru că este important”, a spus Rona Hartner.

Rona Hartner a fost operată în luna februarie, după ce medicii i-au descoperit o tumoare.


Citește și:

FOTO&VIDEO | Ultima turnicăreasă din Apuseni. La Pătrăhăițești, în Alba, acasă la tanti Paraschiva, ascultând sârba moților și cum curge Arieșul

Close
Închide
  Close