Mergi direct la conținut »
Rona Hartner, din nou pe mâna medicilor, în Franța. "Mi-a spus să fac citostatice"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Rona Hartner, din nou pe mâna medicilor, în Franța. "Mi-a spus să fac citostatice"

Rona Hartner, din nou pe mâna medicilor, în Franța. „Mi-a spus să fac citostatice”

Actrița Rona Hartner a ajuns pe mâna medicilor, în Franța. Aceasta va suferit o nouă intervenție chirurgicală și va începe tratamentul cu citostatice.

De Dana Aramă,

Rona Hartner a fost operată de curând în România. ajuns pe mâna medicilor de curând. Artista a suferit o intervenție chirurgicală după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. În data de 5 martie 2019, actrița a fost externată. Acum, actrița a ajuns pe mâna medicilor din Franța. Într-o intervenție telefonică pe care a avut-o la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, vedeta a explicat că urmează să treacă printr-o nouă intervenție, după care va începe tratamentul cu citostatice.

 

„Mi s-a depistat un cancer de colon, după ce am făcut ocluzie intestinală. Oncologul din Franța mi-a spus să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. Sunt în faza trei a cancerului, voi face o mică intervenție chirurgicală. Nu m-au lăsat să plec, luni voi fi operată ca să-mi pună un cateter.

Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni. Am cinci ganglioni lângă tumoră, pompau celule maligne în tot corpul. Acum ca să nu recidiveze și să nu se instaleze metastază trebuie să fac chimioterapie preventivă. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc”, a declarat Rona Hartner.

Citește și: Italienii dau tunuri pe terenuri românești. Au luat o avere pentru roșii fictive, iar acum vor bani pentru cartofi pe care nu i-au cultivat

 

Close
Închide
  Close