De Dana Aramă,

Rona Hartner a fost operată de curând în România. Artista a suferit o intervenție chirurgicală după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. În data de 5 martie 2019, actrița a fost externată. Ulterior, artista a ajuns pe mâna medicilor din Franța, unde a fost operată din nou și a început ședințele de chimioterapie.

Despre tratamentul pe care îl face și despre starea sa de sănătate a oferit Rona Hartner noi detalii într-o înregistrare video pe care a postat-o pe o rețea de socializare.

„Am o veste foarte bună. Un produs care era foarte dificil pemntru chimioterapie a fost scos și voi suporta mult mai bine chimioterapia… M-a scăpat de un produs care era foarte toxic…

… Vă dau o veste bună: eloxoplatina a fost scoasă din tratament, pentru că aveam o reacţie alergică foarte rea şi acum voi suporta chimioterapia mult mai bine. După embolia pulmonară, am urmat un tratament care mi-a fost toxic şi la care am fost nevoită să renunţ, pentru că nu era benefic pentru organismul meu. Doctorul a oprit acest tratament şi mi-a spus că va trebui să urmez un alt tratament, care să-mi permită să revin şi pe scenă. Astfel voi suporta mult mai bine chimioterapia”, a spus Rona Hartner, potrivit okmagazine.ro.


Citește și:

Angajamentul Vioricăi Dăncilă în faţa oficialilor de la Bruxelles: „De a nu avansa reformele controversate din sistemul judiciar și reluarea imediată a dialogului în cadrul MCV”

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur