Mergi direct la conținut »
Roxana Ionescu este însărcinată? Vedeta și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Roxana Ionescu este însărcinată? Vedeta și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Roxana Ionescu este însărcinată? Vedeta și Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

După un divorț dureros, Roxana Ionescu și-a găsit liniștea în brațele lui Tinu Vidaicu și se pare că cei doi vor deveni părinți peste câteva luni. Mai mult, se spune că vestea cea mare au dat-o chiar la petrecera pe care au dat-o, weekendul trecut, în Timişoara.

Zilele trecute, Roxana Ionescu și Tinu și-au sărbătorit ziua de naştere, astfel că au dat o petrecere pe cinste, la care au luat parte toţi prietenii lor buni. Potrivit Spynews.ro, ei și-au anunțat prietenii că vor deveni părinți.

Printre cei care au fost invitaţi la petrecere s-au aflat şi Ana Baniciu, Raluka, Speak şi Ştefania, Flick, Giulia Angelescu, dar şi foarte mulţi prieteni care sunt persoane cunoscute în cercurile mondene din Capitală.

După aproape 15 ani de televiziune, Roxana s-a retras din fața camerelor și s-a mutat la Timișoara, pentru a fi mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean. Fosta „Mama Natură”, care a împlinit 34 de ani,  nu se grăbește să îmbrace rochia de mireasă, ci se bucură de fiecare clipă petrecută cu partenerul ei.

Citește și

INTERVIU/ Ambasadorul Emil Hurezeanu spune că nu vor fi probleme cu votul românilor din Germania. ”Imaginea românilor revoltați că nu pot vota în străinătate ne urmărește încă”

Close
Închide
  Close