Mergi direct la conținut »
Ruby vede Bucureștiul de la înălțime! Și-a luat apartament pe 3 etaje, într-un bloc de pe malul Lacului Plumbuita
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ruby vede Bucureștiul de la înălțime! Și-a luat apartament pe 3 etaje, într-un bloc de pe malul Lacului Plumbuita

Ruby vede Bucureștiul de la înălțime! Și-a luat apartament pe 3 etaje, într-un bloc de pe malul Lacului Plumbuita

Când “Stinge lumina”, Ruby o face pe trei etaje odată! Vedeta și-a achiziționat o locuință comparabilă cu o vilă, aflată în “vârful” unui ansamblu imobiliar situat pe malul Lacului Plumbuita din Colentina.

De Florian Gheorghe,

Apartamentul ei acoperă etajele 15, 16 și 17 și îi oferă o panoramă unică a Bucureștiului.

Chinurile îndurate la “Asia Express” au fost cu folos pentru Ruby. Cu banii câștigați în India și ce mai avea pus deoparte, cântăreața și-a luat nu un duplex, ci un triplex la marginea Capitalei!

Inedit ca structură în zona construcțiilor de locuințe din România, apartamentul întins pe 3 etaje, pe care Ruby și l-a cumpărat după mulți ani de stat cu chirie, are balcoane închise, iar la ultimul etaj e prevăzut cu o terasă foarte mare, de unde se vede tot Bucureștiul.

Conform datelor de pe site-ului dezvoltatorului, circa 160.000 de euro fără TVA a dat Ruby pe triplex, bani strânși în 10 ani de muzică și participări la reality-show-uri pline de chinuri și de provocări.

“Este un loc așa cum l-am visat, îl fac să arate ca o casă de vis, căci este casa mea”, ne-a spus artista, mândră de noul ei apartament, pentru care a ales finisaje de lux, o oglindă imensă amplasată pe tavanul dormitorului și un jacuzzi, care încă nu a fost livrat și montat.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

În noua locuință, Ruby, pe numele său real Ana Claudia Grigore, nu va sta doar cu iubitul și cu animalele lor de companie – câini și mai multe pisici -, ci și cu bunica ei de la Medgidia, cea care a crescut-o și pe care cântăreața vrea acum s-o aducă la București, ca s-o poată îngriji cum trebuie.

CITESTE SI: Nicolae Robu a ajuns în presa internațională, după ce a tăiat cablurile din oraș. Euronews: „Un primar a lăsat școlile fără internet în timpul examenului”

Close
Închide
  Close