MENIU CAUTĂ
03 Noi. 2017 23:47

Runda a treia de confruntări la Vocea României. Antrenorii au pregătit dueluri de excepție

Distribuie

Runda a treia de confruntări la Vocea României a adus în ring o serie de dueturi care i-au făcut mândri și i-au emoționat pe antrenorii care au avut în cele din urmă cea mai dificilă sarcină, cea de a alege cea mai bună voce.

Tudor Chirilă, Smiley, Loredana Groza și Adrian Despot s-au întrecut în a aduce pe scenă cele mai bune dueturi și de a-i împerechea pe concurenții care să dea cel mai bine, pentru că scopul tuturor a fost cel de a face spectacol.

Concurenți cu voci diferite și timbre speciale, ghidați de pasiunea pentru muzica, s-au luptat să-i împresioneze pe cei patru antrenori și să rămână în continuare în concurs, fie în echipa în care au ajuns după audițiile pe nevăzute, fie să fie salvați de un alt antrenor.

Totuși, în culise, a câștigat prietenia în detrimentul rivalității și deși confruntările au aprins spiritele, concurenții au reușit să rămână prieteni.

A doua rundă de confruntări de la Vocea României, transmisă săptămâna trecută a fost caracterizată prin emoție și tensiune, iar jurații au avut alegeri dificile după dueluri.

Primul duel al serii a fost între Bianca Onet și Maria Radeanu. Tudor Chirilă le-a dat celor două să cânte piesa Do I Wanna Know, iar la final Smiley a spus că a fost o alegere ciudată. În cele din urmă antrenorul a ales să meargă mai departe cu Maria, iar Bianca pleacă acasă deoarece niciunul dintre ceilalți doi antrenori nu au salvat-o.

Duelul dintre Adriana Ciobanu si Andrei Barz din echipa Loredanei a fost unul emoționant în special pentru jurați. Loredana le-a oferit celor doi piesa Visez din Nou, compusă în 2001 de către Smiley, acesta mărturisind la finalul duelului că a fost prima melodie scrisă de el pentru un artist important.

 La final, antrenoarea celor doi a ales să meargă mai departe cu Adriana Ciobanu, iar Andrei Barz a fost eliminat după ce niciun alt jurat nu l-a salvat.

În duelul dintre Ioana Vișinescu și Marius Stoica, care au cântat Perfect Strangers, Smiley a decis să meargă mai departe cu Ioana.


Vocea Romaniei – sezonul 7: Ioana Visinescu vs. Marius Stoica – Perfect Strangers pe vocearomaniei.protv.ro

În duelul din runda a treia de confruntări la Vocea României, Adrian Despot i-a trimis în ring pe Oana Mirica și Cosmin Vieriu și le-a dat să cânte  ”You’re Nobody’til Somebody Loves You”. Duetul a fost unul minunat, Tudor Chirilă spunând că a fost cel mia bun moment al lui Despot de până acum. La final, solistul Vița de Vie a ales să meargă mai departe cu Oana motivând că aceasta este mult mai pregătită să fie pe scenă. Cosmin a fost eliminat pentru că niciun alt jurat nu l-a salvat.

Al doilea duel al serii în echipa Loredanei, le-a adus față în față pe Diana Brescan și Camelia Farcaș. Antrenoarea a ales să meargă mai departe cu Diana, dar le-a recomandat colegilor ei să o salveze pe Camelia, însă nici cuvintele Loredanei și nici măcar faptul că provine din satul din care s-a născut Radu Beligan, nu i-a făcut pe ceilalți trei jurați să o aleagă.

Cel mai rock duel din această ediție a Vocii României a fost pus în scenă de Adrian Despot prin intermediul lui Alexandru Arnautu si Silviu Mihaiu. Cei doi au oferit un spectacol de zile mari, iar Despot l-a ales până la urmă pe Arnăutu. Silviu a fost primul salvat al serii, după ce Tudor Chirilă a hotărât că vrea o astfel de voce în echipa sa.

Runda a treia de confruntări la Vocea României

Ultimul duel din runda a treia de confruntări la Vocea României i-a dus față în față pe Oana Cenușe și Ștefan Știucă. Cei doi au cântat o variantă originală a piesei Redemption Song a lui Bob Marley, iar rezultatul a fost spectaculos. Jurații au lăudat-o pe Oana pentru faptul că la doar 17 ani a reușit să înțeleagă și să transmită mesajul unei melodi cu caracter social, dar la final Tudor l-a ales pe Ștefan, spunând că vocea acestuia este mai ofertantă.

După runda a treia de confruntări la Vocea Românieia cele patru echipe arată astfel:Citește și: Ioana Mihalache este Miss Universe România 2017 și va reprezenta țara în finala de la Las Vegas


Citește mai multe despre antrenori și Vocea României pe Libertatea.

Comentarii