MENIU CAUTĂ
21 Mar. 2017 23:15

Scandal între artiști după moartea Ilenei Ciuculete. Elena Merișoreanu a răbufnit. “E păcat să terfelim numele”

Distribuie

Scandal între artiști după moartea Ilenei Ciuculete. Totul a pornit de la gestul celor care au stat la priveghi, alături de regretata interpretă de muzică populară, și au făcut poze. După ce a fost acuzată că a fotografiat-o pe cea care i-a fost prietenă de o viață, Elena Merișoreanu a răbufnit.

Scandal între artiști după moartea Ilenei Ciuculete. „Eu am urmărit şi pe Facebook, şi la televizor înmormântare şi priveghiul. Părerea mea e că o reţea de socializare e pentru altceva, nu pentru a pune «amin, dacă vrei să ai noroc». Eu cred că ea nu şi-ar fi dorit să apară aşa. Nu pui poze cu ea pe Facebook în sicriu. Nu e normal, părerea mea.”, a spus artista Alina Radi la Antena Stars.

Scandal între artiști după moartea Ilenei Ciuculete, din cauza pozelor făcute în biserică

Elena Merișoreanu a spus care a fost adevăratul motiv pentru care a pozat-o pe Ileana Ciuculete în sicriu, și mărturisește că a cerut voie, înainte să facă asta. De asemenea, artista este de părere că preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci nu a greşit atât de mult, atunci când a publicat pe Facebook, imagini cu Ileana Ciuculete în sicriu.

„Dragii mei, să ştiţi că eu am fost în fiecare zi la priveghi şi am stat mereu lângă ea. Şi să ştiţi că nu a existat om care să nu o fotografieze. M-a sunat doamna Lucreţia din Irlanda şi mi-a spus: «Doamna Merişoreanu, vă rog din suflet să-mi trimiteţi o poză cu Ileana». Acum doi ani – puteţi să-l întrebaţi pe Cornel, soţul ei, ea trebuia să vină la noi, să cânte de Revelion, dar nu a mai venit, nu ştiu ce s-a întâmplat – şi atunci eu am făcut o poză. Nu am făcut poza înainte să întreb pe părintele care era acolo, care a stat de la ora 16 cu noi. Şi i-am spus: «Părinte, pot să fac o poză să o trimit?», eu nu am postat-o pe nicio reţea de socializare. Nu cred că la el a fost o nenorocire. E păcat să terfelim numele lui pentru chestia asta.”, a declarat Elena Merişoreanu la Antena Stars.

 

Citește mai multe despre ileana ciuculete și Preotul Cristian Pomohaci pe Libertatea.

Comentarii