MENIU CAUTĂ

Motivul pentru care Ileana Ciuculete a trecut casa unuia dintre fii pe numele soțului. S-a aflat adevărul

Distribuie

Motivul pentru care Ileana Ciuculete a trecut casa unuia dintre fii pe numele soțului. Cornelia Catanga, prietenă cu regretata artistă a spus lucrurilor pe nume.

Interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie. Regretata artistă a fost înmormântată sâmbătă.

În urma sa au rămas soțul, Cornel Galeș, și cei doi fii ai cântăreței, Cristi și Mugurel.

După dispariția vedetei, noi detalii de familie ies la iveală.

După ce s-a spus că Ileana Ciuculete ar fi trecut o casă a unuia dintre copiii ei pe numele partenerului de viață, acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care solista a recurs la acest gest.

 

Motivul pentru care Ileana Ciuculete a trecut casa unuia dintre fii pe numele soțului. A înstrăinat locuința

 

Cornelia Catanga, o apropiată a Ilenei Ciuculete, a fost invitată la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri.

Ileana Ciuculete ar fi trecut casa unuia dintre băieți săi pe numele lui Cornel Galeș pentru că băiatul ei ar fi înstrăinat-o, iar artista nu dorea acest lucru.

„Nimeni nu şi-a pus întrebarea de ce e casa pe numele lui Cornel de la Craiova. Se spune că e un apartament sau ce este pe numele lui Cornel – o casă a unui copil. Ei, de ce este, aici vreau să ajung.

Ileana mi-a spus că i-a dat casă unuia dintre copii, pe numele lui, lângă fratele ei şi copilul a înstrăinat-o deja. Mă rog, a vândut-o, a ipotecat-o deja, nu ştiu cu exactitate.

Şi Ileana a spus: «Ca să nu mai fie niciun fel de problemă, să vă iau case şi să le ipotecaţi, atunci trec pe numele lui Cornel»”, a afirmat Cornelia Catanga.

Citește mai multe despre cornel gales, ileana ciuculete, baieti, casa, Copii și fii pe Libertatea.

Comentarii