Mergi direct la conținut »
Scandal între fratele Elenei Gheorghe și un alt concurent de la Exatlon. “Băi, ţărănuşilor!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scandal între fratele Elenei Gheorghe și un alt concurent de la Exatlon. “Băi, ţărănuşilor!”

Scandal între fratele Elenei Gheorghe și un alt concurent de la Exatlon. “Băi, ţărănuşilor!”

 S-au încins spiritele între concurenți, în ediția Exatlon de luni seara. Costin Gheorghe şi Alex Stoica s-au enervat şi şi-au aruncat câteva cuvinte usturătoare după ce au ieşit de pe traseu.

Tensiunea a atins cote maxime în timpul jocului. „Lasă-i, mă! Dacă aşa ştie el, să înjure, ce să îi faci?”, s-a auzit din echipa Razboinicilor.

„Băi, ţărănuşilor! Vedeţi că nu v-am zis nimic, băi! Nu v-am băgat în seamă până acum, dă prost, nu stiu ce… Nu aveţi treabă, nu mai vorbiţi, băi! Vedeţi că… Vedeţi că noi ajungem aici, aruncăm cinci de alea, voi nu veniţi! (…) Păi, da tot cu jignire, tot vorbesc? Nu vezi că nu îi bagă nimeni în seamă?”, a zis Costin Gheorghe enervat, la Kanal D.

Costin Gheorghe, 29 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti. Energic, carismatic, Costin pare sa fi împrumutat din șarmul surorii sale, îndragita cântăreață Elena Gheorghe.

Citește și

Recomandările culturale ale săptămânii. De la o piesă de teatru cu o bunică singură, la un film japonez despre familii cu probleme ca ale noastre

 

Close
Închide
  Close