Mergi direct la conținut »
Scandal între un concurent şi o ispită la „Insula Iubirii”. ”Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Scandal între un concurent şi o ispită la „Insula Iubirii”. ”Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”

Scandal între un concurent şi o ispită la „Insula Iubirii”. ”Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”

Este doar a patra zi pe insula bărbaților și deja au loc primele conflicte . La doar o zi după ce au petrecut împreună la nunta dintre Aurel şi Dana, la Purimuntra lucrurile iau o întorsătură total neaşteptată.

Seara îl găseşte pe Aurel într-o stare de continuă agitaţie, iar de aici şi până la un scandal în adevăratul sens al cuvântului a mai fost doar un singur pas.

Atunci când Irina, sătulă de genul muzical pe care Aurel l-a impus pe insulă întrega seară, îi reproşează acest lucru, concurentul nu reacţioneazã deloc bine, ba mai mult, începe să o jignească gratuit și nu poate fi calmat de nimeni, ajungând pânã la punctul în care aruncă un pahar de apă spre ispită. Convins că nu există cale de împacare între ei,  Aurel face şi o promisiune.

„Nu mai are viață cu mine pe insula asta!”. Întregul moment se va difuza în ediția de luni seara, 27 mai, Insula Iubirii.

Citește și

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți

 

Close
Închide
  Close