Mergi direct la conținut »
Scandal la Insula Iubirii. Radu Vîlcan nu s-a mai putut abține. “Vă rog să părăsiți emisiunea”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scandal la Insula Iubirii. Radu Vîlcan nu s-a mai putut abține. “Vă rog să părăsiți emisiunea”

Scandal la Insula Iubirii. Radu Vîlcan nu s-a mai putut abține. “Vă rog să părăsiți emisiunea”

Scandal la Insula Iubirii. Radu Vîlcan nu s-a mai putut abține. Totul a pornit de la imaginile pe care echipa Antenei 1 le-a pus la dispoziția părinților Dianei, cunoscută ca Dee Dee. Aceștia au avut ghinionul de a-și vedea fata în ipostaze umilitoare, lucru care i-a scos din minți.

De Livia Lixandru,

Scandal la Insula Iubirii, în finala de duminică seara, 13 august. Atunci când Radu Vâlcan a încercat să stea de vorbă cu părinții Dianei, aceștia au uat foc și i-au reproșat acestuia că încearcă să îi manipuleze. Tatăl lui Dee Dee a ținut să precizeze că fiica lui a purtat o mască în cadrul show-ului și că de fapt, ea nu este așa.

Scandal la Insula Iubirii. Radu Vîlcan nu s-a mai putut abține.

Scandal la Insula Iubirii, după ce părinții Diana eu văzut imaginile cu fiica lor

„Nu îmi place ceea ce văd. E urât, dar haideți să terminăm cu asta. Sunt bolnav de diabet și o să mi se facă rău aici. Pe ei poate i-ați manipulat, dar pe mine nu puteți”, a spus tatăl Dianei. „Dacă nu putem avea un dialog, vă invit să ieșiți afară din emisiune. Vă rog să plecați, să mergeți la culcare”, i-a spus nervos  Radu Vîlcan tatălui Dianei. Deși realizatorul tv i-a cerut lui Robert să mai stea câteva minute de vorbă la ceremonia focului, acesta a preferat să plece cu femeie pe care o iubea, ignorând imaginile și atitudinea urâtă pe care aceasta a avut-o față de el.

Mai mult, părinţii Dianei  au spus că fiica lor a luat un medicament împotriva depresiei. Ei au rămas mască  atunci când au aflat că acele pastile nu ar fi trebuit luate în combinaţie cu alcoolul.

Citește și


Tudor Postelnicu, interviu despre familia Ceaușescu. Dezvăluiri despre plăcerile neștiute ale cuplului și zvonurile că Ceaușescu a vrut să-i cedeze conducerea țării lui Nicu


 

Close
Închide
  Close