Mergi direct la conținut »
Scarlett Johansson s-a logodit cu Colin Jost, cunoscut de la Saturday Night Live
Entertainment Libertatea > Entertainment > Scarlett Johansson s-a logodit cu Colin Jost, cunoscut de la Saturday Night Live

Scarlett Johansson s-a logodit cu Colin Jost, cunoscut de la Saturday Night Live

Scarlett Johansson a anunțat că s-a logodit cu actorul şi scenaristul american Colin Jost. Cei doi nu au stabilit, însă, data nunții, scrie presa americană.

Johansson și Jost au o relație de doi ani, iar vestea logodnei a fost confirmată pentru Associated Press de către publicistul actriței.

Actrița care o joacă pe Black Widow în The Avengers a mai fost căsătorită de două ori. Prima dat cu actorul Ryan Reynolds, în perioada 2008 – 2011, şi apoi cu jurnalistul francez Romain Dauriac, în perioada 2014 – 2017, cu care are şi o fetiţă, Rose, în vârstă de 5 ani.

Logodnicul lui Johansson, Colin Jost, în vârstă de 36 de ani, a lucrat ca scenarist pentru emisiunea de televiziune „Saturday Night Live”, de pe postul NBC, din 2005, şi a fost prezentator al show-ului TV „Weekend Update” din 2014.

Scarlett Johansson s-a remarcat în industria cinematografică la 14 ani, când a jucat alături de Robert Redford în filmul „The Horse Whisperer/Îmblânzitorul de cai”. Ea a devenit celebră în 2003, când a apărut în pelicula „Lost in Translation/Rătăciţi printre cuvinte”, regizată de Sofia Coppola, care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriţă în rol principal.


Citește și: VIDEO&FOTO | Cinci lucruri mai puţin ştiute despre Radu Mazăre. Fostul edil este adus astăzi în România


 

Close
Închide
  Close