Mergi direct la conținut »
Scene incendiare la Ferma, între Kamara și Otilia Bilionera. „Nu îți e rușine?”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Scene incendiare la Ferma, între Kamara și Otilia Bilionera. „Nu îți e rușine?”

Scene incendiare la Ferma, între Kamara și Otilia Bilionera. „Nu îți e rușine?”

Brigitte Sfăt și-a aniversat ziua de naștere la Ferma, alături de colegii ei, iar petrecerea a fost cu adevărat incendiară. În ediția de joi seara, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar gestul făcut de  Kamara i-a luat prin surpirndere pe toți ceilalți.

La un moment dat, fermierii au jucat „Adevăr sau Provocare”, iar spiritele s-au încins cu adevărat. Un moment uimitor a fost cel între Kamara și Otilia Bilionera, care în timpul jocului și-au dat frâu liber imaginației. „Nu îți e rușine, măi? ”, i-a spus Cătălin Moroșanu în glumă lui Kamara.

Concurenții au dansat și s-au distrat așa cum nu au mai făcut-o niciodată în cadrul show-ului. „Este pentru prima dată de când sunt eu aici, când mă distrez așa de tare, de frumos”, a spus Cătălin Moroșanu.

Pentru ca petrecerea să fie cât mai spectaculosă și iesită din comun, Mihaela Rădulescu le-a venit în ajutor tuturor fetelor și le-a pus la dispozitie hainele din garderoba personală!

Citește și

Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați

 

Close
Închide
  Close