Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt și-a început ziua de naștere la Ferma, cu lacrimi și reproșuri. „Muncesc ca o sclavă”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Brigitte Sfăt și-a început ziua de naștere la Ferma, cu lacrimi și reproșuri. „Muncesc ca o sclavă”

Brigitte Sfăt și-a început ziua de naștere la Ferma, cu lacrimi și reproșuri. „Muncesc ca o sclavă”

Surprize la Ferma, în ediția de joi, 14 martie. Șampanie la roabă, ținute de gală, defilări de modă, spirite încinse și mișcări de dans. În această seară, două evenimente importante au loc în Ferma: ziua de naștere a lui Brigitte și noul duel de eliminare.

Brigitte și-a început ziua de naștere cu lacrimi și reproșuri, care nu au fost  prea luate în seamă de colegii ei din fermă. „Muncesc ca o sclavă de ziua mea! Nimeni nu mă ajută. Sunt super nervoasă. Sunt slugă de ziua mea. Sunt singură”, a declarat Brigitte revoltată.  Pentru ca petrecerea să fie cât mai spectaculosă și iesită din comun, Mihaela Rădulescu le-a venit în ajutor tuturor fetelor și le-a pus la dispozitie hainele din garderoba personală!

Spre seară, spiritele s-au calmat, iar concurenții de la Ferma au avut parte de cea mai tare petrecere cu ocazia zilei de naștere a lui Brigitte. Au dansat și s-au distrat așa cum nu au mai făcut-o în cadrul show-ului. La un moment dat, fermierii au jucat „Adevăr sau Provocare”, iar spiritele s-au încins cu adevărat. „Este pentru prima dată de când sunt eu aici, când mă distrez așa de tare, de frumos. Este cea mai tare seară din Fermă.”, a spus Cătălin Moroșanu.

După petrecere, concurenții  merg din nou în arena de duel, după ce Otilia Bilionera a ales-o la duel pe Ioana Filimon, Miss România 2016.

În ediția de miercuri seara, Remus, care este fermierul săptămânii, a ales cei doi servitori și i-a desemnat pe Florin Pastramă și Otilia. Artistei nu i-a picat prea bine decizia și a izbucnit în lacrimi. „Nu mă așteptam să fiu servitor. Mi-e teamă că nu o să îi mai văd. Dar faptul că voi dormi în aceeași cameră cu Pastramă, îmi dă putere ”, a spus artista emoționată.

Citește și

Incredibil: Ilona Georgiana Ghioroaie ocupă locul 2 în clasamentul ITF. Schimbările controversate din tenisul mondial au propulsat o româncă necunoscută

 

Close
Închide
  Close