MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2017 13:24

Scene incendiare la Insula Iubirii. Au întreținut relații intime în fața camerelor de filmat

Distribuie

Scene incendiare la Insula Iubirii, între Bianca şi Sorin. După o perioadă în care doar s-au tatonat, cei doi şi-au dat frâu liber imaginaţiei, fără să mai ţină cont de caerele de filmat.

Scene incendiare la Insula Iubirii. Bianca a decis că este momentul să facă ce simte, aşa că i-a cedat ispitei Sorin.  „Mi-a confirmat faptul că vrea şi îşi doreşte să se culce cu mine. Gata, sunt pregătită să mă culc cu tine. Na, s-a dezbrăcat şi s-a întâmplat. Nu îmi bat joc de ea”, le-a marturisit Sorin celor de la emisiune. Deşi iniţial a fost deranjată de prezenţa camerelor de supraveghere, fosta iubita a lui Liviu şi-a dat frâu liber imaginaţiei.

Scene incendiare la Insula Iubirii. Au întreținut relații intime în fața camerelor de filmat

Scene incendiare la Insula Iubirii, între iubita lui Liviu şi Sorin

Sorin a mărturisit public motivele pentru care a convins-o pe Bianca sa se culce cu el. „Nu îmi place de ea! Am făcut-o din orgoliu”, a spus ispita.

Mai târziu, după ce și-au petrecut noaptea împreună, ea i-a mărturisit reporterului la testimonial: „Mă simt mult mai bine. Sunt mult mai deschisă cu toată lumea. Cu toți.', adăugând că acum are mai multă încredere în ea. „De abia acum începe viața mea. (…) O să fie o nebunie, sunt convinsă de asta pentru că viața mea o să se schimbe radical'. Concurenta a spus și că ar mai veni încă o dată la „Insula iubirii', pentru că  „cu fiecare zi care trece mă descopăr pe mine. În fiecare zi câte un lucru….cât de mic ar fi, dar îl descopăr. Și asta mi se pare cel mai interesant. Nu că nu o să regret dacă nu rămân cu Sorin. Nu, nu Sorin contează, eu contez aici. El poate mă ajută să îmi dau seama de anumite lucruri', a conchis Bianca. Ea a participat și la ceremonia focului, unde a cunoscut-o pe Bianca, ispita, cea care i-a fost alături lui Liviu, încercând să îl facă să înțeleagă unde a greșit în relațiile cu femeile din viața lui și cum ar putea să schimbe acest comportament dezinteresat, învățând să comunice. Cele două femei au stat de vorbă despre Liviu, iar Bianca a declarat că are o strategie: deși nu vrea să mai audă nimic de Liviu și nu își dorește ca el să mai facă parte din viața ei, ea s-a decis să joace teatru la întâlnirea cu el și să îi dea senzația că se va împăca cu el. Scopul ar fi acela ca, de îndată ce ajung în țară ea să își poată recupera lucrurile.

Și pe insula băieților, Nico și Cătălin își trăiesc povestea de dragoste. Concurentul este foarte fericit alături de ispită, cei doi având planuri împreună și în țară. Însă cel mai dramatic moment a fost întâlnirea celor două femei, la ceremonia focului. Cele două Nicoleta, care împart, același bărbat, același nume și aceeași zi de naștere au vorbit despre Cătălin și despre cum s-au transformat relațiile lor pe „Insula iubirii'. Tatuajul făcut de cei doi, ispită și concurent, a fost unul dintre subiecte, despre care Nicoleta nu voia să creadă că e permanent. Ispita a declarat că ea este îndrăgostită de Cătălin și că toată emisiunea și această experiență este ceva foarte nou și pentru ea.

Citeşte şi


VIDEO EXCLUSIV/ Anna Lesko își reamintește limba rusă odată cu fiul ei. „Trebuie să fac eforturi acum dacă mi-am pus în cap să-l învăț'


 

Comentarii