Mergi direct la conținut »
Se retrage! Un supermodel celebru spune „Adio” modellingului!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Se retrage! Un supermodel celebru spune „Adio” modellingului!

Se retrage! Un supermodel celebru spune „Adio” modellingului!

Celebrul supermodel a declarat pentru revista Rhapsody că după ce va împlini vârsta de 50 de ani, pe 20 februarie, va renunța definitiv la modelling și se va retrage din fața camerelor de filmat.

De Andreea Ciocanel,

Daily Instagram Posts

Cindy Crawford a fost unul dintre cele mai cunoscute top-modele ale anilor `80 și `90 și a continuat să pozeze pentru reviste de modă chiar dacă oficial s-a retras de pe podium în anul 2000. „ Nu pot să continui să mă reinventez. Sunt convinsă că voi mai face fotografii încă 10 de ani de acum înainte, însă nu voi mai poza ca model. Am terminat cu asta”, a declarat vedeta. De altfel, Cindy Crawford a marcat împlinirea vârstei de 50 de ani și printr-o carte ce a apărut anul trecut pe piață și prezintă diverse aspecte din cariera ei de peste trei decenii în industria modei.
Ea a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega. A prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model. Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.

Vedeta a dominat moda anilor ’80 – ’90 şi a făcut parte din grupul „super-modelelor” din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington. În prezent, Crawford este mama a doi copii, Presley şi Kaia, şi este căsătorită cu Rande Gerber, fost model.

Daily Instagram Posts

Close
Închide
  Close