Mergi direct la conținut »
FOTO | Sebastian Stan, mesaj emoționant după moartea lui Stan Lee
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO | Sebastian Stan, mesaj emoționant după moartea lui Stan Lee

FOTO | Sebastian Stan, mesaj emoționant după moartea lui Stan Lee

Vestea că Stan Lee a murit a fost primită cu tristețe de actorul de origine română Sebastian Stan. Acesta a transmis un mesaj prin care i-a mulțumit creatorului de benzi desenate Marvel Comics. 

Sebastian Stan a scris, luni seară, câteva cuvinte emoționante pe contul său de Instagram după moartea lui Stan Lee.

„Îți mulțumesc! Îți vom simți lipsa. Nu aș fi aici fără tine”, a scris actorul român pe rețeaua de socializare.

Sebastian Stan este cel mai popular actor român care a reuşit să se impună în industria americană de film. Marii regizori i-au remarcat şarmul şi talentul şi l-au cooptat în producţii de Oscar. În „Marţianul“ (care a primit şapte nominalizări la Oscar) a jucat alături de Matt Damon, iar în altă peliculă premiată, „Lebăda Neagră“, face parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel.

Stan Lee a murit, luni dimineață, la 95 de ani, în casa lui din Hollywood Hills. Într-un interviu Libertatea care a fost realizat cu ajutorul celor de la Discovery, americanul a povestit despre legăturile pe care le are cu România.

CITEȘTE INTERVIUL COMPLET AICI:  Exclusiv | ‘Părintele lui Spider-man, Stan Lee, are origini româneşti: „Tatăl meu nu mi-a vorbit niciodată despre România”


Compozitorul Andrei Tudor înghesuie 100 de artiști într-un cinematograf! Evenimentul e vândut ca aniversar, dar ziua lui e în decembrie!


 

Close
Închide
  Close