Mergi direct la conținut »
Semifinala Vocea României 2017. Inna, pe scenă într-un moment memorabil
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Semifinala Vocea României 2017. Inna, pe scenă într-un moment memorabil

Semifinala Vocea României 2017 are loc vineri seara, pe 8 decembrie. Inna a urcat pe scenă pentru un moment memorabil. Show-ul  le-a adus telespectatorilor de 1 decembrie o adevărată sărbatoare a muzicii.

De Livia Lixandru,

Ștefan, Jane, Ana, Amir, Diana, Zsuzsana, Mano și Andrada intră în Semifinala Vocea Romaniei. Vineri, 8 decembrie, INNA a fost invitat special. Chiar dacă toți cei 16 concurenți care au urcat pe 1 decembrie pe scenă au fost extraordinari, numai opt dintre ei au ajuns în semifinala.

Aceștia sunt: Ștefan Știuca si Meriam Jane Ndubuisi, din echipa Tudor;

Ana Munteanu si Amir Arafat, din echipa Smiley

Diana Brescan si Zsuzsana Cerveni, din echipa Lori;

Mano Botond Raduly si Andrada Cretu, din echipa Despot.

Semifinala Vocea României 2017 vine cu momente speciale

Inna  a cântat vineri seara in semifinala celei mai tari competitii a vocilor și le va aduce românilor melodiile Ruleta și Nirvana într-un moment exploziv, plin de energie si culoare, carateristic artistei.  Artista  a fost  alaturi de cei opt concurenti, se s-a bucurat împreuna cu ei de un spectacol memorabil. Mai mult, interpreta a avut un look total diferit, față de cel cu care și-a obișniuit fanii.

„Ma bucur sa fiu din nou pe scena de la Vocea Romaniei, in semifinala competitiei. Este show-ul meu preferat, dupa Vocea Romaniei Junior, bineinteles, si abia astept sa ma intalnesc cu toata echipa si cu publicul. Sunt nerabdatoare sa intram impreuna in starea de Nirvana si sa dansam pe ritmuri de Ruleta vinerea aceasta.”, a declarat INNA.

Concurentii au interpretat în mod original unele dintre cele mai cunoscute si indragite melodii romanesti, au prezentat momente pline de bucurie, emotie si vibratie, si au transmis foarte multa bucurie, iar Tudor, Smiley, Lori si Despot au aplaudat fiecare reprezentatie si au fost mandri de evolutia echipelor lor.

Citește și

Școala din spital. Copiii cu cancer învață în salon cu profesori care vin la patul lor și au o sală de joacă, locul lor de siguranță

 

Close
Închide
  Close