Mergi direct la conținut »
Semifinala Vocea României Junior. Inna începe să plângă în fața tuturor. “E cel mai greu moment”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Semifinala Vocea României Junior. Inna începe să plângă în fața tuturor. “E cel mai greu moment”

Semifinala Vocea României Junior se apropie, iar jurații vor avea parte de emoții puternice, duminică, de la 20:30,  când nouă copii fenomenali, cu voci extraordinare, luptă entru un loc în finală. 

De Livia Lixandru,

Semifinala Vocea României Junior aduce un spectacol fabulos.  Fiecare echipă are în acest moment câte trei concurenți, dar numai câte unul va merge în finală și va fi cu un pas mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 50.000 de euro.

Semifinala Vocea României Junior, lacrimi și emoții puternice

Andra, Moga și INNA s-au împrietenit cu micuții din echipele lor, îi iubesc foarte mult și în toată această perioadă de repetiții și pregătiri s-au și distrat împreună, au fost la studio, au cunoscut artiști de renume sau au gătit, reușind să demonstreze că și în bucătărie se descurcă foarte bine.

Dacă cei mici vor da totul pe scenă pentru a crea un spectacol memorabil, antrenorii vor fi copleșiți de surprize din partea lor și le vor face astfel alegerile și mai grele. ”Niciodată până la 30 de ani nu am mai simțit că niște oameni pe care i-am cunoscut cu câteva luni în urmă pot face pentru mine lucrurile astea. Mai mult, ei știu ce-mi place, pot simți cum simt eu. De când sunt INNA cred că e cel mai greu moment din viața mea.”, va spune INNA plângând. Nici pentru Moga nu va fi deloc simplu să elimine doi concurenți extraordinari din echipa sa și va spune cu lacrimi în ochi: ”La Vocea mare nu mă emoționez așa de tare, pentru că ceva din copilăria noastră se pierde pe parcurs. Se pierde ceva ce copiii ăștia încă au.”, iar Andra îi va spune lui Marius: ”Lasă să vadă oamenii și latura asta a ta mai drăguță. Uite unde e Marius sensibilul, aici e!”.

 

 

Close
Închide
  Close