Mergi direct la conținut »
Sfatul lui Codin Maticiuc pentru fiica lui. „Să te prind eu că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sfatul lui Codin Maticiuc pentru fiica lui. „Să te prind eu că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta”

Sfatul lui Codin Maticiuc pentru fiica lui. „Să te prind eu că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta”

De când a devenit tată, viața lui Codin maticiuc s-a schimbat total. Celebrul crai de Dorobanți este topit după fetița lui Smaranda și deja are sfaturi importante pentru micuța care l-a cucerit din prima clipă când a venit pe lume.

Codin Maticiuc a postat o nouă imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj. Acesta a atenţionat-o pe cea mică cu privire la viaţa pe care şi-o va alege. „La ce view ai avut din prima zi, să te prind eu că te mulţumeşti cu puţin în viaţa asta”, a scris Codin Maticiuc pe fotografie.

Smaranda, fiica lui, a venit pe lume în urmă cu câteva zile, iar atunci când viața lui Maticiuc s-a schimbat complet. La scurt timp, el a postat un nou mesaj în mediul virtual. „N-o să te las niciodată să cazi, dar o să te înurajez să zbori. Smaranda. Fata mea”, a scris Codin Maticiuc pe contul personal de Instagram.

Citește și

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Close
Închide
  Close