MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2013 17:06

Şi-a iertat impresarul care a rupt-o în bătaie?

Distribuie

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Alexandra Stan a avut curajul să iasă în public şi să povestească despre clipele de coşmar prin care a trecut alături de Marcel Prodan, însă tot ea este cea care nu l-a dat pe mâna poliţiei pentru vătămare corporală.
Singura sa plângere rămâne cea în care îl acuză că ar fi şantajat-o pentru a renunţa la cele câteva zeci de mii de euro, onorariul Alexandrei de la concertele deja susţinute.
Apropiaţii frumoasei blonde ne-au spus că solista nu doreşte de la impresarul ei decât sumele restante. Şi că, la urma urmei, deşi s-au certat şi s-au bătut parte-n parte (căci şi ea i-a cărat ceva pumni şi palme în faţă, ca să se apere), Marcel rămâne totuşi bărbatul care a ajutat-o să iasă din anonimat, pe plan muzical.

Cântăreaţa s-a retras în casa părinţilor

În timp ce el dă socoteală la DNA, Alexandra aşteaptă cuminte verdictul, în casa părinţilor ei din Constanţa. Vedeta şi-a revenit, cu ajutorul prietenilor şi al rudelor, din şocul acelei zile în care s-a trezit cu faţa desfigurată şi sunt şanse mari ca ea să nu mai aibă nevoie şi de sfaturile avizate ale unui psiholog.

Citește mai multe despre Alexandra Stan pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii