De Mihai Toma,

Între altele, britanicii au ales spectacolele din “Voodoo Lounge Tour”, din 1994, sau din “Ole”, turneul din America Latină (2016).

Fiecare concert va rămâne încărcat pe canalul oficial timp de șapte zile și apoi va fi înlocuit cu următorul spectacol.

“Contribuim puțin la lupta omenirii contra virusului”

Cu această inițiativă, parte a campaniei YouTubes #StayHome, membrii trupei spun că încearcă să-și contribuie “puțin” la lupta “omenirii” împotriva izolării cauzate de coronavirus.

Fondată în 1962, Rolling Stones este una dintre formațiile mitice ale muzicii rock. În prezent, Mick Jagger, Keith Richards – activi încă de la înființare, Charlie Watts și Ronnie Wood sunt în componența trupei.

  • Săptămâna trecută, The Rolling Stones a lansat un nou single, Living In A Ghost Town, tot pe YouTube, iar piesa are peste patru milioane de vizualizări.

Trupa a lansat 55 de albume, care au fost vândute în peste 200 de milioane de copii în întreaga lume.

Sociologii spun că The Rolling Stones nu au influențat doar istoria muzicii, ci și pe cea a societății britanice, pentru că, prin comportamentul lor nonconformist, au zguduit valorile conservatoare ale societății britanice și au transformat-o într-o societate mai deschisă spre nou.

În România, The Rolling Stones au concertat în 2007. Pentru acest concert au fost vândute 56.000 de bilete, un record pentru țara noastră.

Și Metallica e online: legendara trupă americană oferă gratuit concerte. ”Nu vi se face dor? Live, direct de pe canapea”

Citeşte şi:

Alexandru Rafila, soluții pentru evitarea aglomerației la metrou. “La o astfel de înghesuială nici nu știu dacă reziști cu masca pe figură”

Pandemia de coronavirus schimbă din temelii conceptul de spațiu de birouri

Tragedie aviatică în Bolivia. Patru spanioli care urmau să fie repatriaţi, printre morți

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare