Mergi direct la conținut »
Silvana Rîciu ia atitudine în  scandalul sexual în care este implicat episcopul Hușilor. "Mi se pare revoltător"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Silvana Rîciu ia atitudine în scandalul sexual în care este implicat episcopul Hușilor. "Mi se pare revoltător"

Silvana Rîciu ia atitudine în scandalul sexual în care este implicat episcopul Hușilor. „Mi se pare revoltător”

Interpreta de muzică populară și-a exprimat foarte clar punctul de vedere în cazul episcopului Hușilor, Corneliu Bârlădeanu.

De Dana Aramă,

Episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, a fost în centrul atenței din cauza unui imens scandal sexual în care este implicat.

Mitropolia Moldovei a vizionat înregistrarea cu Episcopul Hușilor, care apare într-o filmare indecentă.

Episcopul Hușilor, care nu a ținut slujba de duminică la Catedrala Episcopală, a stârnit mare vâlvă cu scandalul sexual în care este implicat. Interpreta de muzică populară Silvana Rîciu și-a spus foarte clar părerea după ce s-a aflat că episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu, rămâne în funcție până la finalizarea anchetei.


Te-ar puea interesa și: EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


Silvana Rîciu ia atitudine în  scandalul sexual în care este implicat episcopul Hușilor. „În biserică, homosexualitatea nu are ce căuta”

„Mi se pare revoltător. Sunt mâhnită și dezamăgită până în adâncul sufletului. Plânge Cerul, oameni buni…Cum ne mai răbda Dumnezeu? RUȘINE celor care conduc instituția BOR! Eu cred cu tărie în cea ce reprezintă Sfânta Biserică, dar cum e posibil ca o înaltă fată bisericească să aibă „liber” la a sluji și a-și păstra funcția când el apare în ipostaze degradante, rușinoase și nedemne de un episcop într-un filmuleț în care întreține relații (homo)sexuale? Îmi susțin punctul de vedere în continuare… homosexualitatea nu are ce cauta în biserică.

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”
Recomandări

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”

 

Deduc din asta că homosexualitatea e un fenomen destul de răspândit în rândul lor de nu li se pare strigător la Cer. Să nu vă mai mirați că oamenii se îndepărtează de religie, de biserică, de Dumnezeu. E și vina voastră. Îmi pare rău de preoții și călugării care duc vieți exemplare, în spiritul legilor lui Dumnezeu, care trăiesc ca niște sfinți că vor avea și ei de suferit din pricina celor care strică imaginea a tot ceea ce înseamnă biserică, Dumnezeu, credința.
Trebuie să luptăm ca biserica să rămână sfântă. Pe mine ca simplu credincios mă dor lucrurile astea care sunt împotriva lui Dumnezeu și sunt profund dezamăgită de lumea în care trăim. Nu mă regăsesc deloc în ea.
Că să nu fiu acuzată de cine știe cine încă o dată menționez că nu am nimic împotriva oamenilor simpli care sunt gay, dar în biserică homosexualitatea nu are ce cauta”, a spus cântăreața de muzică populară.


Citește și: Mihaela Borcea a făcut public regimul cu care a topit grăsimea: „am reuşit să slăbesc brusc 8 kilograme…”


 

Close
Închide
  Close