Mergi direct la conținut »
Simona Florescu, declarație de dragoste uluitoare pentru Ion Dichiseanu. "Asta e iubirea adevărată"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Simona Florescu, declarație de dragoste uluitoare pentru Ion Dichiseanu. „Asta e iubirea adevărată”

Simona Florescu i-a tranmis un mesaj de iubire extraordinar de frumos fostului ei partener de viață, marele actor Ion Dichiseanu.

De Dana Aramă,

Cântăreața de muzică ușoară Simona Florescu a format un cuplu cu renumitul actor Ion Dichiseanu până în urmă cu opt ani, când cei doi au divorțat. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Ioana. Chiar dacă sunt divorțați, cei doi au rămas în relații foarte bune.

Cel mai recent mesaj postat de Simona Florescu în mediul online vorbește despre iubire. Este o declarație de dragoste superbă pentru cel care i-a fost soț, Ion Dichiseanu, împreună cu care apare în două fotografii pe care le-a publicat împreună cu mesajul respectiv.

„Iubirea este singura energie care există cu adevărat. Nu cred că există oameni care nu își doresc să fie iubiți. Oamenii tânjesc după iubire. Iubirea e sentimentul acela de a a-ți păsa, de a avea grijă, de a duce dorul persoanei iubite, în ciuda trecerii timpului. Asta e iubirea adevărată.

Iubirea doare uneori, dar ne și curată ,ne purifică, ne înaltă, ne face mai buni, mai frumoși. Iubirea nici măcar nu are memorie. Ea oferă și uită că a oferit, neașteptând ceva în schimb. Iubirea adevărată înseamnă DUMNEZEU”, a transmis Simona Florescu.


Marele actor Ion Dichiseanu a împlinit 85 de ani luna aceasta. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în anul 1959. Are o cariera impresionantă, cu roluri memorabile în cinematografie și în teatru.


Citește și: În această noapte trecem la ora de iarnă. Cum ne influențează sănătatea schimbarea orei

Close
Închide
  Close