Mergi direct la conținut »
Simona Florescu, alături de fostul soț, Ion Dichiseanu. "Voi v-ați născut unul pentru altul"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Simona Florescu, alături de fostul soț, Ion Dichiseanu. "Voi v-ați născut unul pentru altul"

Simona Florescu, alături de fostul soț, Ion Dichiseanu. „Voi v-ați născut unul pentru altul”

Simona Florescu a făcut publică, în mediul online, o fotografie în care apare alături de fostul ei soț, celebrul actor Ion Dichiseanu.

De Dana Aramă,

Au trecut opt ani de la divorțul cânăreței Simona Florescu de marele actor Ion Dichiseanu, dar pe cei doi lumea îi vede tot împreună. De altfel, Simona Florescu și Ion Dichiseanu, care au împreună o fiică, Ioana, au rămas în relații foarte bune.

Zilele acestea, Ion Dichiseanu s-a aflat la mare, unde a vizitat-o pe fosta sa parteneră de viață la hotelul din Mangalia unde aceasta susține spectacole pe timpul verii.

Cei doi foști soți s-au fotografiat împreună, iar cântăreața a postat imaginea pe contul ei de socializare, spre încântarea fanilor.

„Ce seară minunată, mai spune-mi iubite o dată❤❤❤??”, este mesajul cu care Simona Florescu a însoțit fotografia de pe rețeaua de socializare.


„Cred că voi v-ați născut unul pentru altul”, i-a scris o admiratoare Simonei Florescu.

Artista a răspuns: „Așa am simțit și eu dintotdeauna”.

„Sunteți superbi”, „Adorabili”, „Formați un cuplu deosebit”, „cea mai frumoasă pereche”, „Iubirea te ține veșnic tânăr!!! Iar voi deja o demonstrați prin atitudine și frumusetea chipului!!!! Când vrea Dumnezeu totul este posibil și iubirea voastră este nemuritoare și va dăinui cât va vrea El!!! Doi frumoși la chip și suflet!!!!”, „Mulți ar trebui să ia lecții de la voi”, „Împreună sunteți minunați”, „Sunteți iubirile pentru care a plâns și Dumnezeu”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor pentru cei doi artiști.


Citește și: Psihologul Libertatea, despre polițista care și-a împușcat mortal mama, bebelușul și apoi s-a sinucis: „Este vorba fie de o nevroză despresivă Post Partum, fie de o psihoză Post Partum”


 

Close
Închide
  Close