De Denisa Macovei,

laura-cosoi-smiley-paris.jpg

Relația dintre Smiley și Laura Cosoi a fost ca o carte deschisă pentru presă, ambii fiind foarte deschiși în declarații. Totuși, după despărțire, cântărețul s-a transformat complet și a refuzat să-și mai expună sentimentele în public. Smiley are și o explicație pentru această hotărâre, care justifică și faptul că, în patru ani, nu și-a asumat nicio relație.

Simona_Halep_si_Smiley.jpg

„Îmi place să fiu discret pentru că mi se pare că altfel nu aș putea să am nimic real în viața mea, în materie de sentimente, de relație. Cred că depinde de fiecare cum vrea să-și facă viața. Ce-i drept nici nu am mai reușit să am o relație de lungă durată, de ani de zile”, a spus artistul, completând că niciuna dintre iubitele lui nu a reușit să țină secret faptul că se întâlnește cu el. Cu alte cuvinte, cele mai multe tentative de a avea o relație cu cineva s-au terminat la scurt timp deoarece, la un moment dat, toate pretendentele care ajungeau în preajma lui Smiley se lăudat cu el.

smiley.jpg

Smiley a agățat o admiratoare

Cântărețul mai spune că nu-și dorește un anume tip de femeie, ba chiar declară că nu este deloc pretențios. Tot ce speră este că o va găsi pe aceea căreia să-i placă discreția și cu care poate avea o relație liniștită. Drept dovadă, artistulului i-a atras atenția chiar și o fană, care l-a fermecat cu frumusețea ei. „Mi s-a întâmplat să mă îndrăgostesc chiar de o fată din public. Eram la un turneu cu Simplu și eram la o întâlnire cu niște elevi. Într-o cameră întreagă, plină de oameni, am văzut-o pe ea. Chiar mi s-a întâmplat asta. Atunci am invitat-o la concert, dar m-a refuzat. Am văzut-o mai târziu, după multe luni, ea nu mai era la liceu. Când am reîntâlnit-o, am recunoscut-o imediat. Mi-a rămas pe retină. Am un ochi foarte bun pentru talente și pentru fețe”, a povestit Smiley.

CITEȘTE ȘI:

S-au despărțit dar nu a uitat-o. Gestul făcut de Smiley pentru Laura Cosoi. Dezvăluirea a fost făcută chiar de ea

 

 

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine