Mergi direct la conținut »
Smiley a susținut primul concert din turneu. Surpriza de care a avut parte pe scena de la Galați
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Smiley a susținut primul concert din turneu. Surpriza de care a avut parte pe scena de la Galați

Smiley a susținut primul concert din turneu. Surpriza de care a avut parte pe scena de la Galați

Smiley a început în forţă primul turneu național, la Sala Sporturilor din Galaţi. Concertul s-a ţinut cu casa închisă, aproape 2000 de oameni au cântat, au dansat, au aplaudat la primul concert susținut la Galați.

A fost un început extraordinar! Publicul a fost minunat! Am reușit să relocam set-up-ul  de la Arenele Române și să începem în forță Turneul la Galați în fața atâtor oameni. Cred că legătura cea mai frumoasă dintre un artist și publicul sau este cea din spectacolele liveMulțumim, Galați!”, declară Smiley.

Cei aproape 2000 de oameni, de toate  vârstele, s-au bucurat de peste două ore de dans și emoție, alături de Smiley și invitații săi. Seredinschi, unul dintre cei mai noi artiști HaHaHa Production, a fost cel care a deschis Confesiunea lui Smiley. “Piesa mea de dor” și “Ochii ei” au fost cântate la unison cu publicul prezent la Sala Sporturilor din Galați. Dorian, și el artist HaHaHa Production, a cântat împreună cu Smiley, cea mai recentă piesă lansată anul acesta, Aprinde scânteia.

Pe scena de la Galați a urcat și una dintre cele mai talentate fane ale lui Smiley. Aceasta a avut șansa de a cânta împreună cu artistul piesa “De unde vii la ora asta?”. Câștigătoarea a fost aleasă în urma unui concurs de karaoke pe piesele lui Smiley de pe albumul “Confesiune”.

Turneul Național va continua pe 30 Octombrie 2018 la Iași la Sala Sporturilor, 31 Octombrie 2018 la Bacău, la Teatrul de vară “Radu Beligan”, 5 Noiembrie 2018 la Brașov, la Sala Sporturilor, 7 Noiembrie 2018, la Cluj-Napoca la Sala Polivalentă, 12 Noiembrie 2018, la Pitești la Casa de Cultură a Sindicatelor, 13 Noiembrie 2018 la Craiova la Sala Polivalentă, 14 Noiembrie 2018 la Târgu-Jiu în Sala Sporturilor, 15 Noiembrie 2018 la Timișoara, în Sala Sporturilor “Olimpia” și se încheie pe 18 Noiembrie 2018, la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citește și

3 ANI DE LA INCENDIUL DIN COLECTIV | Zeci de operații. Sute de ore de kinetoterapie. Milioane de speranțe… Cea mai mare temere a Adinei, supraviețuitoare a incendiului din Colectiv: “Durerea mea e că se poate întâmpla din nou”

 

Close
Închide
  Close