Mergi direct la conținut »
VIDEO | Snoop Dogg a publicat un videoclip de la protestele din România. Ce comentariu a făcut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO | Snoop Dogg a publicat un videoclip de la protestele din România. Ce comentariu a făcut

Rapperul Snoop Dogg care se pregătește să susțină primul concert în România la sfârșitul lunii august a distribuit pe pagina lui de Instagram un videoclip cu unul dintre momentele violente de la protestul de vineri, din Piața Victoriei. 

După gafa de acum aproape doi ani, când rapperul a dat check-in la Bogata de Mureș, în loc de Bogata „de” Columbia, România ajunge iar în atenția americanului.

Snoop Dogg a postat pe contul de Instagram un videoclip cu unul dintre incidentele care au avut loc pe 10 august în Piața Victoriei. Rapperul a publicat înregistrarea cu momentul în care un jandarm a căzut la pământ după ce a fost lovit cu piciorul de un individ.

Yes. F. T. P.

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg) pe

Câteva dintre comentariile la videoclipul postat de rapper au fost: „Romanian f**k the police”, „Fighting 4 Romania A.C.A.B”, „That cop kinda deserved it cuz he came from the back punching that dude”.

Imaginile care în România au strâns peste 1,2 milioane de vizualizări, i-au adus lui Snoop Dogg pe Instagram 1.781.006 vizualizări la doar 9 ore de la publicare.

Snoop Dogg va veni în țara noastră pentru a concerta pe Arenele Romane din București în acest an, pe 29 august.


Mihail Bumbeş, unul din oamenii care au făcut scut în jurul femeii jandarm bătute: „Era normal să încercăm să-i salvăm”


 

Close
Închide
  Close