Mergi direct la conținut »
Snoop Dogg a primit o stea pe Aleea Celebrităților de la Hollywood. Cui i-a mulțumit celebrul rapper / FOTO&VIDEO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Snoop Dogg a primit o stea pe Aleea Celebrităților de la Hollywood. Cui i-a mulțumit celebrul rapper / FOTO&VIDEO

Snoop Dogg și-a inaugurat luni steaua pe Hollywood Boulevard, cu câteva zile înainte de a sărbători 25 de ani de la lansarea "Doggystyle", primul său album de studio. Cunoscut pentru umorul său sarcastic, celebrul rapper american a susținut un discurs în care și-a adus singur un omagiu liric, presărat de ironie.

În vârstă de 47 de ani, Snoop Dogg și-a trimis singur flori, înainte a-și dezvălui steaua de pe Aleea Celebrităților de la Hollywood.

„Vreau să-mi mulţumesc pentru că am încheiat această muncă grea. Vreau să-mi spun mulţumesc pentru că nu mi-am luat zile de odihnă. Să-mi mulţumesc pentru că nu am renunţat. Să-mi mulţumesc pentru că am fost întotdeauna generos şi am încercat să dau mai mult decât am primit. Să-mi mulţumesc pentru că am făcut mai mult bine decât rău. Vreau să-mi mulţumesc pentru că sunt eu însumi, tot timpul”, a declarat starul hip hop-ului de pe coasta de Vest, conform Agerpres.

La ceremonie au fost prezenți celebrul producător Quincy Jones şi rapperul şi producătorul Dr. Dre.

Pe numele său real Calvin Broadus, Snoop Dogg şi-a început cariera în 1992, cu participarea sa la primul album al lui Dr. Dre, „The Chronic”. De atunci, rapper-ul a vândut peste 35 de milioane de albume în întreaga lume.

Primul său album de studio, „Doggystyle”, a fost lansat pe 23 noiembrie 1993 și a debutat pe primul loc în clasamentul Billboard 200. În noiembrie 2015, albumul s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare în întreaga lume.

În august, Snoop Dogg și-a anulat concertul pe care urma să îl susțină la București, cu doar două zile înainte de spectacol.

sursă foto: North Photo


Citește și Cum s-a schimbat viața lui Michi de la Șuie Paparude, la 5 ani de la infarctul suferit pe scenă. A slăbit 20 de kilograme, nu mai fumează și face sport


 

Close
Închide
  Close