MENIU CAUTĂ
27 Aug. 2018 12:02

Snoop Dogg și-a anulat concertul de la București, cu doar două zile înainte de eveniment

Distribuie

Snoop Dogg și-a anulat concertul pe care urma să îl susțină la București cu doar două zile înaintea spectacolului.

Snopp Dogg urma să susțină un concert la Arenele Romane din Capitală în data de 29 august, însă evenimentul a fost anulat.

Potrivit digi24.ro, evenimentul Dj Snoopadelic pe care Snoop Dogg îl avea programat a fost înlocuit de organizatori cu un concert anivesar pe care celebrul rapper îl va susține în 2019 în Capitală.

„Din motive independente de noi, mult aşteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locaţia rămânând aceeaşi – Arenele Romane. Preţul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 de lei”, au anunțat organizatorii.

Cei care aveau cumpărate bilete pentru concertul din 29 august al lui Snopp Dogg le pot păstra pentru concertul live, fără să fie necesară plata unei diferențe. Pentru cei care vor să returneze biletele, acest lucru se va putea face direct la agențiile de unde au fost cumpărate, începând cu data de 10 septembrie.


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Citește mai multe despre Arenele Romane, bilete și eveniment pe Libertatea.

Comentarii